یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

برنامه نویسی جاوا در اصفهان

انتشار 08 بهمن 1396
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

برنامه نویسی جاوا

جاوا امروزه به یکی از زبان های برنامه نویسی مهم مخصوصا در بحث تولید اپلیکیشن های اندروید مشهور شده است. در این مقاله سعی داریم تاریخچه، بهترین روش یادگیری برنامه نویسی جاوا و همچنین به بررسی میزان در آمد از طریق برنامه نویسی جاوا را بررسی کنیم.

جاوا چیست؟

قبل از هرچیزی باید بدانیم که جاوا چیست؟
جاوا یک زبان برنامه نویسی رایانه ای است که به طور همزمان، مبتنی بر کلاس، مبتنی بر شی گرا است و به طور خاص طراحی شده تا به همان اندازه که ممکن است وابستگی های پیاده سازی را داشته باشد.کد جاوا را می توان در تمام سیستم عامل هایی که از جاوا پشتیبانی می کنند بدون نیاز به کامپایل مجدد اجرا کرد.

یکی از قابلیت‌های بنیادین جاوا این است که مدیریت حافظه را بطور خودکار انجام می‌دهد. ضریب اطمینان عملکرد برنامه‌های نوشته‌شده به این زبان نسبت به زبانهای نسل اول C بالا است.

برنامه‌های جاوا به صورت بایت کد ترجمه (کامپایل) می‌شوند و توسط ماشین مجازی جاوا به کدهای ماشین تبدیل و اجرا می‌شوند. در صورت وجود ماشین مجازی جاوا(JVM) مانند سایر زبانهای مبتنی بر آن که وابسته به سیستم‌عامل خاصی نیستند برنامه‌های نوشته شده به جاوا بر روی هر نوع سیستم عامل و هرگونه وسیلهٔ الکترونیکی قابل اجرا می‌باشند. شعار جاوا «یکبار بنویس و هر جایی اجرا کن» (Write once, Run anywhere) است که به همین ویژگی اشاره دارد.

java-learning

تاریخچه جاوا:

در سال ۱۹۹۰ سان میکروسیستم در حال توسعه نرم‌افزاری برای استفاده ابزارهای الکترونیکی بود که مسئولیت تیم که آن را تیم پروژه گرین نامیدند جیمز کاسلینگ بر عهده گرفت. در سال ۱۹۹۱ تیم تصمیم گرفت که زبان جدید را OAK بنامند. در سال ۱۹۹۲ تیم پروژه گرین زبان جدیدی را معرفی کرد که با ابزارهای مختلف خانگی و لمسی کار می‌کرد.

در سال ۱۹۹۳ وب جهانی توسعه یافت و زبان جدید با معرفی اپلت که قابلیت‌های زیادی به کامپیوترهای متصل به وب می‌افزود مشهور شد. در سال ۱۹۹۵ زبان OAK به JAVA تغیر نام پیدا کرد و توسط مایکروسافت و نت اسکیپ پشتیبانی شد. در سال ۱۹۹۶ دیگر java زبانی به صورت همه گیر چند منظوره شناخته شده بود. در سال ۲۰۰۷ زبانهایی با استاندارد JVM مانند groovy ایجاد شد و در سال ۲۰۱۴ جاوا سعی کرد با معرفی نسخه ۸ برخی از قابلیتهای زبانهای دیگر را به جاوا اضافه نماید.

این زبان قسمت‌های بسیاری از گرامر خود را از C و ++C گرفته اما دارای مدل شی‌گرایی ساده‌ای است و امکانات سطح پایین کمی دارد. کاربرد جاوا در کامپایل به صورت بایت کد است که صرف نظر از معماری و خصوصیات آن کامپیوتر، قابلیت اجرا روی تمامی ماشین‌های شبیه‌سازی جاوا را داشته باشد.(این قسمت از ویکی پدیا برگرفته شده است.)

نسخه های منتشر شده از جاوا:

نسخه‌های جاوا به همراه تاریخ انتشار آنها:

  • JDK 1.0، انتشار در ۲۱ ژانویهٔ ۱۹۹۶
  • JDK 1.1، انتشار در ۱۹ فوریهٔ ۱۹۹۷
  • J2SE 1.2، انتشار در ۸ دسامبر ۱۹۹۸
  • J2SE 1.3، انتشار در ۸ می ۲۰۰۰
  • J2SE 1.4، انتشار در ۶ فوریهٔ ۲۰۰۲
  • J2SE 5.0، انتشار در ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۴
  • Java SE 6، انتشار در ۱۱ دسامبر ۲۰۰۶
  • Java SE 7، انتشار در ۲۱۲۸ ژوئیه ۲۰۱۱
  • Java SE 8، انتشار در ۱۸ مارس ۲۰۱۴

مشخصات مهم زبان جاوا:

این زبان باید ساده مفهومی و شی گرا باشد:

از مهم ترین ویژگی های زبان جاوا می توان به ساده بودن و شی گرا بودن آن اشاره کرد. به تعبیری دیگر اگر جاوا شی گرا نباشد اصلا جاوا تلقی نمی شود. ساده بودن آن هم که یک ویژگی مهم در راستای سرعت بخشیدن به نتیجه گرفتن برنامه و افزایش کارایی آن از سمت کاربر می شود.

باید بصورت پویا و تعاملی باشد:

یا به عبارتی دیگر پینگ پونگی باشد. یعنی همانگونه که برنامه وظیفه انجام اجرای کدها را به درست ترین روش ممکن دارد کاربر نیز باید با برنامه در حال ارتباط باشد و به تعبیری دیگر یک فضای تعاملی ایجاد شود. این موضوع تاثیر مثبت و مهمی در کاربردی بودن بیشتر برنامه است.

مطمئن و بدون خطا باشد:

بدون شک از مهم ترین دلایل محبوبیت زبان برنامه نویسی جاوا، بدون باگ و خطا بودن آن است. مطمئننا هر برنامه ای دارای خطاهایی می باشد که کاسته شدن از این خطاها باعث سوق داده شدن کاربر به سمت این زبان برنامه نویسی خواهد شد.

java

بهترین روش یادگیری جاوا:

بهترین روش یادگیری نه تنها در جاوا بلکه در بقیه مبحث های آموزشی، کلاسهای خصوصی و تک نفره می باشد. در نظر بگیرید شما در یک کلاس 30 نفره خواهان یادگیری زبان جاوا باشید و در مقابل آن شما این حق انتخاب را نیز دارید که به جای کلاس عمومی به یک کلاس خصوصی و تک نفره برای آموزش رجوع کنید. به نظر شما کدام یک بهتر و کاربردی تر برای آموزش به حساب می آید؟ با ذکر کردن چند دلیل جواب آن را با هم بررسی میکنیم:

در کلاسهای خصوصی و تک نفره به طبع سرعت یادگیری بالاتر از کلاسهای عمومی است چون فقط یک نفر مخاطب آموزش مدرس می باشد و همین نکته باعث بالا رفتن سرعت یادگیری می شود. مورد بعدی امکان حل کردن مسائل و برنامه های بیشتری نسبت به کلاس عمومی در کلاس خصوصی و تکنفره بوجود می آید که همین یک پرش بزرگ به سمت موفقیت شما محسوب می شود. پس با در نظر گرفتن این دو نکته به این نتیجه میرسیم که کلاسهای خصوصی بستر مناسبتری برای آموزش نسبت به کلاسهای عمومی به شمار می روند.

بررسی درآمد جاوا:

هر پیشه ای شامل درآمدی نیز هست و جاوا نیز از این قائله مستثنی نیست.هنگامی که شما بطور کامل جاوا را آموزش دیدید حال نوبت آن است که از آن درآمد کسب کنید. روش های مفید و سودآور در جاوا برای کسب درآمدعبارت اند از: طراحی و تولید اپلیکیشن های کاربردی، تدریس به هنرجویان علاقه مند به یادگیری آموزش جاوا و یا کار کردن در یک شرکت برنامه نویسی که برای افزایش سابقه و تجربه کاری نیز مفید است.

سخن آخر:

بدون شک سلطه ی زبان جاوا به این زودی ها تمام شدنی نیست و این یک امتیاز مثبت و مهم برای یادگیری آن تلقی می شود. پس از همین الان اقدام کنید و راه را برای پیشرفت خود در زمینه هموار و هموار تر کنید.

شرکت پدیده تجارت با تکیه بر دانش خود، عضو اتحادیه و همچنین دارای 8 سال سابقه کار در زمینه طراحی و آموزش انواع شاخه های تجارت الکترونیک از جمله تولید و آموزش اپلیکیشن های اندروید به زبان جاوا، با آغوش باز از هنرجویان علاقه مند به یادگیری و همچنین جهت پذیرش سفارشات شما، استقبال خواهد کرد.

 

*آینده از آن فکرهای بزرگ است*

تولید شده در بخش تولید محتوای پدیده تجارت

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

ساخت اسلایدر در اندروید ساخت اسلایدر در اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

23 دی 1397

framework یا فریمورک چیست و چه کاربردی دارد؟ framework یا فریمورک چیست و چه کاربردی دارد؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

16 تیر 1397

تولید انیمیشن در اصفهان تولید انیمیشن در اصفهان مقالات برندینگ

پدیده تجارت

20 آذر 1396

خانم گودرزی دوره آموزش اندروید خانم گودرزی دوره آموزش اندروید

پدیده تجارت

19 مهر 1397

مزایای طراحی سایت برای موفقیت در کسب و کارهای آنلاین مزایای طراحی سایت برای موفقیت در کسب و کارهای آنلاین مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

19 اسفند 1396

نکاتی برای محبوب شدن در شبکه های اجتماعی نکاتی برای محبوب شدن در شبکه های اجتماعی مقالات برندینگ

پدیده تجارت

17 مرداد 1396

اقتصاد دیجیتالی چیست و مزایای آن در کسب و کارهای آنلاین کدامند؟ اقتصاد دیجیتالی چیست و مزایای آن در کسب و کارهای آنلاین کدامند؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

18 فروردین 1397

طراحی سایت کاربردی و تجاری در اصفهان طراحی سایت کاربردی و تجاری در اصفهان مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

04 شهریور 1397

خانم احسان پور دوره آموزش php خانم احسان پور دوره آموزش php

پدیده تجارت

14 اسفند 1397

برندینگ دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟ برندینگ دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

04 خرداد 1398

مشاور کسب و کار اینترنتی در اصفهان مشاور کسب و کار اینترنتی در اصفهان مقالات برندینگ

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها