یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

سئو صفحات دسته بندی (Category Pages )

انتشار 24 اسفند 1400
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

هنگامی که وارد یک سایت میشوید معمولا با یک سری صفحات دسته بندی شده روبه رو میشوید که دسترسی به قسمت های مختلف یک سایت یا نوع عای مختلف یک محصول را برای شما آسان میکنند . آیا شما نیز علاقه دارید صفحات دسته بندی خود را به گونه ای طراحی کنید که علاوه بر یک حس تجربه کاربری خوب به مخاطبتان ، سئو سایتتان نیز بالا برود و در میان جستجوهای گوگل از یک جایگاه ویژه برخوردار باشد ؟

ما در این سری از مقالات  پدیده به  به توضیح مختصری از صفحه دسته چیست؟ 6 راه برای بهینه سازی صفحات دسته بندی ، چرایی اهمیت این صفحات میپردازیم ، چرا که صفحات دسته بندی  به دلیل دارای گسترده ترین و بالاترین اولویت در یک وب سایت در جستجوی برخی از کلمات کلیدی با بیشترین حجم و بالاترین میزان هستند. به همین دلیل بهینه سازی صحیح صفحات دسته تجارت الکترونیک برای سئو بسیار مهم است .

 

صفحه دسته چیست؟


 

صفحات دسته  (Category Pages ) کلمات کلیدی را که افراد بیشتر به جستجوی آنها می پردازند ، هدف قرار می دهند. اما بهینه سازی صفحات دسته بندی برای رتبه بندی جستجوی ارگانیک ممکن است دشوار باشد ، زیرا الگوهای دسته پیش فرض در سیستم عامل ها تمایل دارند که متن کمتری را نسبت به سایر صفحات نگه دارند.

دسته ها صفحات وب منفرد را براساس یک موضوع یا موضوع مشابه گروه بندی می کنند. دسته ها که به طور گسترده در سیستم عامل های وبلاگ نویسی مانند وردپرس استفاده می شوند ، به محتوای وب سایت یا طبقه بندی آن نظم و ساختار می دهند. دسته ها محتوای شما را به گونه ای سازماندهی می کنند که کاربر بتواند آنچه را که می خواهد به راحتی پیدا کند و صفحات دسته بندی به عنوان نمایه ای از تمام صفحات و پست های متعلق به آن موضوع خاص عمل می کنند.

افزودن پست یا صفحه به وب سایت باید همیشه اختصاص دادن آن به یک دسته را داشته باشد و لازم نیست آن را فقط به یک مورد محدود کنید. پست ها را می توان به هر تعداد دسته بندی که می خواهید اضافه کنید ، اما بهتر است هنگام تنظیم محتوای خود ، قصد کاربر را در ذهن داشته باشید. اگر مشتری هدف تلاش می کند تا آنچه را که بدنبال آن است پیدا کند ، پس باید در مورد استراتژی خود تجدید نظر کنید. در عکس زیر ما نمونه ای از دسته بندی که برای مقالاتمان  قرار داده ایم را اوده ایم.

 

 category pages

در زیر ما به بیان 6 راه برای بهینه سازی صفحات دسته بندی که باعث بهبود رتبه بندی سایت شما در کلمات کلیدی مد نظرتان میشود.

 راه های سئو صفحات دسته بندی (Category Pages )

1.با متا داده شروع کنید

برچسب های عنوان و توضیحات متا شکل اصلی بهینه سازی محتوا است. برچسب عنوان با نفوذترین عنصر در صفحه است که موضوع کلمه کلیدی صفحه شما را تنظیم می کند و همراه با توضیحات متا ، عبارات جستجوی رتبه بندی صفحه را تحت تأثیر قرار می دهد.برچسب های عنوان و توضیحات متا در کد HTML سایت تعبیه شده است. هر دو به طور معمول برای بهینه سازی در سیستم های مدیریت محتوا قابل دسترسی هستند.

2.عنوان ها را مرتبط کنید

بعد ، از بالای صفحه قابل مشاهده شروع کرده و برچسب های عنوان – H1 ، H2 و غیره را بهینه کنید تا به موتورهای جستجو کمک کنید زمینه محتوای یک بخش خاص را درک کنند. عنوان اصلی در بالا صفحه (معمولاً در کدH1نوشته میشوند ) معمولاً موضوع عنوان را برای کل صفحه تقویت می کند. عناوین فرعی مانند عناوین H2 و H3 بر مضامین پشتیبانی کننده تأکید دارند.

به عنوان مثال ، در تصویر زیر ، در صفحه اصلی پدیده از کلمه کلیدی “دوره های آموزش” استفاده کرده ایم . کل عبارت در سرتاسر پیوندهای ناوبری سایت نیز تکرار می شود و سیگنال “دوره های آموزشی” قوی تر را به موتورهای جستجو می فرستد. نتیجه این است که پدیده در جستجوی “دوره آموزش اندروید” از رقبای خود پیشی می گیرد.

عنوان ها

3.متن را وارد کنید

از یک متن هرچند کوتاه برای توضیح بیشتر دسته مورد نظر  استفاده کنید که در آن نیز میتوانید از کلمات کلیدی دوباره بهره ببرید .مانند عکس زیر که ما برای دسته آموزش اندروید به توضیح دوره ؛ زمان ، و … پرداختیم .

متن را وارد کنید

4.از محتوای ویژه استفاده کنید

شما میتوانید با استفاده از صفحات دسته  (Category Pages ) به مخاطبان خود  خدمات ، موارد فروش ، برنامه های آموزشی ، محصولات و پیام ها یی که میخواهید را به آنها بدهید و آنها را  جذب کنید. از این ویژگی ها برای بهینه سازی جستجوی ارگانیک نیز استفاده کنید.

ابتدا مطمئن شوید که توصیفات یک ویژگی کدگذاری شده است نه اینکه در تصویر جاسازی شده باشد. جستجوی بصری مسیری طولانی را طی کرده است ، اما در الگوریتم های رتبه بندی جستجو استفاده نمی شود. و اطمینان حاصل کنید که متن با زبان توصیفی و کلمات کلیدی بهینه شده است.

5.متن پیوند را مرتبط سازید

پس از اینکه محتوا را تولید کردید یک متن بنویسید و روی آن لینکی قرار دهید ولی نکته مهم این است که متنی بنویسید که با محتوای شما مرتبط باشد

به فرض اگر یک کحتوا در مورد دوره آموزش اندروید نوشتیند در پایان یک دکمه بگذارید و بنویسید همین الان ثبت نام کنید یا دوره های مرتبط ولی اگر بنویسید . “بیشتر بدانید” و “اینجا را کلیک کنید” برای موتورهای جستجو بی معنی است ، همچنین متن پیوند داده شده مرتبط است.

6.بر پیمایش دسته تأکید کنید

هدف اصلی فیلترهای دسته ای کمک به خریداران در یافتن محصولات است. اما پیمایش دسته بندی همچنین بر نمایه سازی ، اقتدار و ارتباط هر صفحه در جستجوی ارگانیک تأثیر می گذارد. بنابراین قرار دادن کلمات مرتبط در پیمایش و فیلترها از امتیازات بهره مند می شوند.قبل از بهینه سازی ، اطمینان حاصل کنید که موتورهای جستجو می توانند از پیمایش وجهی شما استفاده کنند. در غیر این صورت ، تلاش بی فایده خواهد بود.

جمع بندی سئو صفحات دسته بندی (Category Pages )

صفحات دسته برای حفظ انسجام وب سایت و کمک به مشتریان در دستیابی سریع به خواسته هایشان بسیار مفید هستند ، اما همچنین می توانند به عنوان ابزاری برای توسعه تجارت مورد استفاده قرار گیرند. با استفاده از آنها می توانید صفحات دسته ها را برای افزایش تبدیل و افزایش سئوی کلی خود به سطح کاملاً جدیدی برسانید.

در پایان امید واریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و مطمعنیم که شما عزیزان میتوانید با استفاده از نکاتی که در بالا بیان شد صفحات دسته بندی عالی را برای سایت خود طراحی کنید و جایگاه خوبی را در سرچ های گوگل به دست آورید.

پشتیبانان پدیده هر لحظه و هر کجا که باشید پاسخ گوی سوالات شما هستند فقط کافیست با شماره ی ما تماس بگیرید یا در قسمت نظرات و پرس و پاسخ سوال خود را مطرح کنید.در کمترین زمان پاسخ گوی شما هستیم

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

طراحی سایت پزشکی طراحی سایت پزشکی مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

12 مهر 1396

تفاوت اپلیکیشن طراحی شده با قالب آماده و قالب اختصاصی تفاوت اپلیکیشن طراحی شده با قالب آماده و قالب اختصاصی مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

10 دی 1396

آموزش حرفه ای افترافکت آموزش حرفه ای افترافکت مقالات برندینگ

پدیده تجارت

18 دی 1396

یادگیری اندروید و کسب درآمد از آن یادگیری اندروید و کسب درآمد از آن مقالات موبایل

پدیده تجارت

08 تیر 1398

طراحی سایت با انگولار(angular js) طراحی سایت با انگولار(angular js) مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

06 خرداد 1399

آموزش افکت خورد شدن در افترافکت آموزش افکت خورد شدن در افترافکت مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

25 شهریور 1397

راه اندازی فروشگاه اینترنتی در 10 دقیقه!! راه اندازی فروشگاه اینترنتی در 10 دقیقه!! مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

28 فروردین 1393

معرفی و آموزش Node معرفی و آموزش Node مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

25 دی 1398

بک لینک (Backlink) چیست؟ بک لینک (Backlink) چیست؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

19 بهمن 1396

برنامه نویسی native (بومی)  چیست ؟ برنامه نویسی native (بومی) چیست ؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

26 تیر 1399

ساخت ViewPager در اندروید ساخت ViewPager در اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

15 دی 1397

ابزارهای تولید محتوا چیست؟ ابزارهای تولید محتوا چیست؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

20 فروردین 1401

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها