یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

طراحی سایت با کدام زبان برنامه نویسی ؟

انتشار 24 مهر 1398
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

طراحی سایت با کدام زبان برنامه نویسی سوالی است که ممکن است خیلی از افراد که تازه به دنیای دیجیتال وارد میشوند از خود بپرسند و این موضوع برای توسعه یک کسب و کار امری مهم تلقی می‌شود، که به دلیل گستردگی آن لازم است، با انواع روش‌های طراحی سایت آشنا باشید.

وقتی که جایی از بدنتان درد می‌گیرد، وقتی دنبال یک محصول با ویژگی‌های مدنظرتان برای خرید هستید، وقتی درمورد چیزی نیاز به اطلاعات سریع در همان لحظه دارید، وقتی دنبال مسیر می‌گردید و صدها بار دیگر که نیازی دارید، اولین انتخاب شما گوشی، تبلت یا لپ تاپتان است، که با روشن کردن اینترنت آن به راحتی به دنیای اطلاعاتی که در وبسایت‌ها وجود دارد، وارد می‌شوید و جواب سوال خود را پیدا می‌کنید. با این حجم از گستردگی وبسایت‌ها و نیاز انسان به آن‌ها لازم است، کمی درباره اینکه اصلا سایت‌ها چگونه طراحی می‌شوند و کار می‌کنند، اطلاعات کسب کنید؛ پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید، تا درباره طراحی سایت بیشتر بدانید.

به طور کلی چند روش برای راه اندازی و طراحی سایت وجود دارد؟

1. طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا (CMS):

این روش در حقیقت برای کسانی است که امکانات محدودی برای وب سایت خود در نظر دارند و صرفا می‌خواهند، یک سایت معرفی, خبری, فروشگاهی راه بیندازند، اکثرا کسانی که کسب و کارهای کوچک‌تری دارند، از این روش که کم هزینه‌تر از روش دیگر است، استفاده می‌کنند. عمدتا در این روش از دو سیستم مدیریت محتوای وردپرس و جوملا استفاده می‌شود، که هر دو open source بوده و استفاده از آن‌ها راحت تر است.

جوملا و وردپرس چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

بدیهی است که هر کدام از این سیستم‌های مدیریت محتوا دارای مزایا و معایبی هستند و به دلیل امکانات گسترده هر دو، با یکدیگر در حال رقابت هستند.

  • از نظر بهینه سازی و سئو، وردپرس بر جوملا برتری دارد، زیرا وجود افزونه Yoast Seo به کاربران کمک زیادی می‌کند، تا متوجه شوند که محتوایی که در وبسایت قرار می‌دهند، تا چه اندازه بهینه است؛ هم‌چنین خوانایی نوشته کاربر را با چراغ‌های سبز و قرمز و نارنجی مشخص میکند. البته در جوملا نیز افزونه‌های مشابه این وجود دارد، اما افزونه‌های وردپرس در این بحث، برتری دارند.
  • نکته قابل بحث دیگر؛ امنیت این دو سیستم مدیریت محتوا است. وردپرس نزد کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردار است و به عبارتی کاربر پسندتر است و به همین خاطر بیشتر افراد تمایل استفاده از این سیستم مدیریتی را دارند. از بابت امینیت بایستی بدانید که هر دو سیستم از امنیت نسبتا خوبی برخوردارند.
  • در ابتدا گفتیم که این دو بستر نیاز کمتری نسبت که کدنویسی اختصاصی دارند، حال پتانسیل سفارشی سازی کدام یک بهتراست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که قالب‌های وردپرس از هر نظر نسبت به قالب‌های جوملا برتری دارند.
  • اگر بخواهیم این دو را از نظر توانایی مدیریت محتوا با یکدیگر مقایسه کنیم، باید این نکته را مدنظر قرار دهیم، که جوملا به علت پیچیدگی که دارد، کار با آن برای کاربران تازه کار و مبتدی کمی مشکل‌تر است درصورتی که کابران وردپرس به راحتی و ارائه آموزش از سوی شرکت طراحی وب سایتشان می توانند مدیریت وب سایت خود را به دست گرفته و آن را به روزرسانی کنند.

2.طراحی سایت با کدنویسی از پایه و استفاده از زبان‌های برنامه نویسی:

در این روش از ابتدا تا انتهای کار طراحی سایت با استفاده از کد زنی و زبان‌های برنامه نویسی صورت می‌گیرد، یعنی دیگر سیستم کنترل و مدیریت محتوای آماده ای وجود ندارد، پس از جلسات مشاوره که به شما ارائه می شود و نیازهای شما بررسی می گردد مشخص می شود که آیان سیستم درخواستی شما قابلیت پیاده سازی با سیستمی مانند وردپرس را دارد و یا باییتی با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی از پایه آن را طراحی کرد. در این روش از زبان‌های برنامه نویسی مختلفی مانند: PHP, nodeJs,… و بسیاری دیگر که توضیح آن‌ها در این مقال نمی‌گنجد، استفاده می‌شود، تا یک سایت با تمام امکانات مورد نیازتان طراحی شود.

کدام یک از روش‌های طراحی سایت بهتر است؟

هر کدام از روش‌های ذکر شده برای طراحی سایت، بستگی به نوع سایت, ایده و درخواست هایی که شما می‌خواهید و استفاده و امکانات آن دارد، معمولا از سایت‌هایی با سیستم وردپرس برای کسب و کارهای کوچک‌تر و ساده‌تر استفاده می‌شود، اما برای سایت‌هایی با قابلیت‌های متفاوت‌تر، خلاقانه‌تر همانند : وب سایت دیوار, وب سایت دیجی کالا, وب سایت آچاره و … بیشتر باید از کدنویسی اختصاصی از پایه استفاده کرد.

سخن پایانی:

اگر به فکر طراحی سایت به هر یک از روش‌های گفته شده در بالا هستید، بایستی به سراغ یک تیم برنامه نویسی بروید، دراین زمینه داشتن نمونه کارهای قوی می تواند اثبات توانایی شرکت مذکور در پیاده سازی پروژه شما باشد, شرکت پدیده تجارت در اصفهان در زمینه طراحی وب سایت اختصاصی و وب سایت های cms و با داشتن نمونه کارهای قوی در این زمینه آماده ارائه باکیفیت‌ترین و بهترین خدمات به شماست.

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

طراحی سایت از دروغ تا واقعیت! طراحی سایت از دروغ تا واقعیت! مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

09 اردیبهشت 1398

صفحه فرود یا (landing page) چیست ؟ صفحه فرود یا (landing page) چیست ؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

22 تیر 1399

4 روش مهم در زمینه کسب درآمد از اینستاگرام 4 روش مهم در زمینه کسب درآمد از اینستاگرام مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

10 اسفند 1395

چگونه وبسایت خود را در گوگل ثبت کنیم؟ چگونه وبسایت خود را در گوگل ثبت کنیم؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

25 آبان 1396

ترفند های مهم در تولید محتوا ترفند های مهم در تولید محتوا مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

21 فروردین 1401

تولید محتوای آموزشی چیست؟ تولید محتوای آموزشی چیست؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

21 فروردین 1401

درباره php بیشتر بدانیم درباره php بیشتر بدانیم مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

11 خرداد 1398

نکاتی برای محبوب شدن در شبکه های اجتماعی نکاتی برای محبوب شدن در شبکه های اجتماعی مقالات برندینگ

پدیده تجارت

17 مرداد 1396

وسایل لازم برای یک آموزش کاربردی!!!؟ وسایل لازم برای یک آموزش کاربردی!!!؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

02 آذر 1393

طراحی نرم افزارهای اندروید در اصفهان طراحی نرم افزارهای اندروید در اصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

19 آذر 1396

محتوای همیشه سبز چیست ؟ محتوای همیشه سبز چیست ؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها