تفاوت اندروید Studio با اندروید eclipse

تاریخ انتشار

3 مرداد 1394

نظرات

بدون کامنت

زمان مطالعه

تقریبا 2 دقیقه

نویسنده

شرکت پدیده تجارت

The difference between Android Studio and Android eclipse

با سلام در این مطلب قصد داریم به طور خلاصه به مقایسه محیط های توسعه اندروید با استفاده از زبان جاوا بپردازیم .شاید بپرسید چرا جاوا ؟ برای اینکه توسط گوگل برای توسعه اندروید پیشنهاد شده و زبان بسیار قدرتمندی می‌باشد در ضمن بیشتر کتابخانه‌های خوب و پایدار اندروید توسط این زبان نوشته شده‌اند .

قبل از آمدن Android Studio

در این بازه زمانی یکی از بهترین نرم‌افزارها برای توسعه برنامه‌های اندرویدی eclipse به همراه پلاگین ADT بود . این محیط یکی از محیط های بسیار مناسب برای توسعه برنامه‌های تحت زبان جاوا هم بود که حالا با این پلاگین برای توسعه برنامه‌های اندروید هم مورد استفاده قرار میگرفت .

 

حسن نرم‌افزار eclipse رایگان بودن آن و سرعت آن در استفاده از منابع سخت افزاری می‌باشد اما در همین دوران همین می‌توان گفت خیلی از توسعه دهندگان به سمت نرم‌افزار Intellij IDEA رفتند که ویژگی‌های بهتری نسبت به eclipse دارد و توسعه در آن راحت‌تر میباشد نکته این بود که Intellij IDEA نرم‌افزار رایگانی نیست و به هر حال شاید برای ما مهم نباشد و کرک کنیم اما در همه جا به این شکل نیست .

با آمدن Android Studio

این محیط توسعه که بر اساس چارچوب Intellij IDEA می‌باشد توسط خود گوگل برای توسعه اندروید تهیه شده است پس اولین برتری این محیط توسعه همین می‌باشد که توسط خود گوگل به روز رسانی می‌شود و کاملاً به منظور توسعه برنامه‌های اندرویدی میباشد .

از دیگر ویژگی‌های این نرم‌افزار نسبت به eclipse ذخیره بلادرنگ کدهای نوشته شده می‌باشد یعنی شما نیازی به فشردن کلیدی برای ذخیره کردن سورس های اندروید ندارید.

 

محیط توسعه گرافیکی در این نرم‌افزار به شما این امکان را می‌دهد که یک پیش نمایش زنده از کدی که دارید می نویسید را ببینید .

تجربه ما در این هست که کد نویسی در این محیط بسیار لذت بخش می‌باشد البته باید سیستم شما , رم خوبی داشته باشد چرا که این محیط مقداری خیلی کم نسبت به eclipse کند تر عمل می‌کند حداقل از دید ما این مورد پیش آمده است.

 

ویژگی بسیار مهم دیگر این می‌باشد که در اندروید استودیو تنظیم کردن وابستگی‌های پروژه یا در‌ واقع کتابخانه‌های استفاده شده در پروژه بسیار ساده‌تر می باشد.

از بهترین ویژگی‌های اندروید استودیو استفاده از ساختار gradle می‌باشد که بسیار در فرآیند توسعه کمک می‌کند و آنرا تسهیل می بخشد.

 

با توجه به مطالب بیان شده و اینکه اندروید استودیو اختصاصی برای توسعه برنامه‌های اندرویدی و توسط گوگل تهیه شده است . توصیه ما استفاده از این محیط برای توسعه نرم‌افزار های تحت اندروید می باشد.

یک فنجان مشاوره رایگان
مـهـمـان پـدیــده بـاشـیـــد ...

مقالات مرتبط