شاید شما هم وقتی در بازارهای برنامههای اینترنتی هستید، با دیدن بازیهای پر تنوع و خوش آب و رنگ موجود در آنها مایل باشید، یک بازی بسازید، یا حتی وقتی در حال انجام یک بازی اندروید بر روی گوشی خود هستید، ایدههای جالبی به ذهنتان خطور کند که زمینه ساز ساخت یک بازی باشد. به هرحال باید بدانید که ساخت بازیهای موبایلی امروزه، به یک کار با درآمد بالا تبدیل شده که با تخصص در آن میتوانید به درآمد خوبی برسید.
مراحل کلی ساختن یک بازی چگونه است؟
1-برای ساخت یک بازی، شما به یک ایدهی جذاب نیاز دارید، که بتوانید آن را توسعه دهید.
2-بعد از مطرح شدن ایده، باید آن را برای همه اعضای تیم بهصورت یک سند قابل رجوع درآورید؛ یعنی به گونهای باشد که برای همه توجیه شود و در هر مرحله از کار که خواستند، بتوانند به عنوان مرجع از آن استفاده کنند.
3-ساخت یک نمونه اولیه از بازی، که معمولا یک نمونه غیر دیجیتال است، ضروری است. این نمونه، طرح و مسیر کلی بازی اندروید را به شما نشان میدهد و راحتتر میتوانید برای گسترش بیشتر آن تصمیم بگیرید.
4-با توجه به نوع بازی که میسازید، زبان برنامه نویسی را انتخاب میکنید. معمولا زبان برنامه نویسی جاوا، اصلیترین زبان برنامه نویسی برای توسعه بازیهای اندروید است.
5-برای بازی خود، قانون، تمام چالشهایی که کاربر در بازی با آن مواجه است، سطح بازی و همه رفتارهای شخصیتهای بازیتان از کوچک تا بزرگ، را مشخص کنید.
**در آخر بازی خود را چند بار آزمایش کنید تا بتوانید، ایرادات و نقصهای آن را که ممکن است در طول کار ایجاد شده و متوجه آن نشدهاید، برطرف کنید.
چه چیزی بازی من را منحصر به فرد میکند؟
اینکه بازی شما به گونهای باشد که کاربر نتواند آن را زمین بگذارد و مشتاقانه منتظر رسیدن به مرحله بعد باشد، در طراحی بازی بسیار اهمیت دارد. شما باید کاری کنید که کاربر به بازی شما اعتیاد پیدا کند! هم چنین؛ گرافیک بازی و اینکه بازی اندروید شما سرشار از طرح و رنگهای جذاب باشد، میتواند به جذب کاربر، کمک شایانی کند.
به چه مهارتهای دیگری برای ساختن بازی نیاز دارم؟
اگر قرار است به تنهایی یک بازی بسازید و برای هر بخش از کار یک متخصص ندارید، هر کدام از مهارتهای لازم برای ساخت یک بازی اندروید را تا حدودی فرا بگیرید. مثلا شما باید مقداری با نقاشی و اصول رنگها و ترکیب آنها آشنا باشید، یا تقویت زبان انگلیسی برای اینکه بتوانید، یک بازی در سطح بین المللی بسازید، نکته مهمی است، اما برای شروع کار لازم نیست که حتما کاملا به زبان انگلیسی مسلط باشید و یک آشنایی مختصر، کفایت میکند.
این نکته را در نظر داشته باشید که همه اینها برای ابتدای کار است و مسلما برای توسعه بازی خود به مهارتهای بیشتری نیاز خواهید داشت.
برای ساخت بازی به کلاس و آموزش نیاز دارم؟
در هر کاری اگر توسط فرد متخصص آموزش ببینید، از ابتدا آن کار را اصولی یاد میگیرید و لازم نیست یک راه را چندین بار بروید تا پیچ و خم آن را یاد بگیرید. شرکت پدیده تجارت مفتخر است که در این زمینه تمام آموزشهای کامل و جامع را ارائه میدهد، تا شما بتوانید به راحتی بازی موبایلی مورد نظر خود را بسازید و کسب درآمد کنید.
جمع بندی:
اگر میخواهید در زمینه ساخت بازی اندروید ، یک متخصص باشید و تمام مهارتهای لازم را در کمترین زمان و با صرف کمترین هزینه کسب کنید، تیم پدیده تجارت با سالها تجربه ارائه خدمات در این زمینه متشکل از تیم حرفهای، متخصص و جوان، آمادهی ارائه مشاوره و پشتیبانی همه جانبه به شما عزیزان است.
برخی از نمونه کارهای اندروید شرکت
[foogallery id=”13297″]