وظایف مدیر پروژه نرم افزاری

تاریخ انتشار

25 فروردین 1395

نظرات

بدون کامنت

زمان مطالعه

تقریبا 2 دقیقه

نویسنده

شرکت پدیده تجارت

Tasks of the software project manager

هر پروژه ی طراحی وب سایت که در مرحله ی اجرا قرارمیگیرد برای دست یافتن به اهداف آن پروژه نیازمند یک مدیر فنی میباشد. مدیر پروژه به عنوان سرپرست گروه و نماینده ی شرکت در آن قرارداد, بایستی وظایف مهمی از جمله برآورد زمانبندی دقیق , هزینه پروژه, طراحی پروپوزال فنی پروژه, تقسیم بندی وظایف مابین اعضای تیم, برگذاری جلسات و … را با کمک متدولوژی های انتخاب شده به خوبی انجام دهد.

 

مدیر پروژه بایستی قادر باشد با بکارگیری مهارتها, ابزار و تکنیکهای لازم, تسک ها و سیستم های مشخص شده در پروپوزال که مورد انتظار کارفرما می باشد را با دو تکنیک برنامه ریزی و کنترل پروژه به انجام رساند..

 

ویژگی دیگر مدیران پروژه افکار سازمان یافته و قدرت رهبری آنها می باشد که این ویژگیها توانایی پیاده سازی پروژه با بهترین کیفیت ها را به آنها می دهد.

 

از جمله وظایفی که برعهده مدیران پروژه در طراحی وب سایتهای اختصاصی میباشد:

  • برگذاری جلسات متعدد با کارفرما جهت مشخص شدن اهداف کلی پروژه ی ایشان و ارائه ی راهکارها و راهنمایی ها از سوی مدیر پروژه به کارفرما .
  • تهیه ی پروپوزال فنی پروژه با استفاده از تمامی نیازهای کارفرما و اصول و استاندارهای یک وب سایت.
  • سازماندهی اعضای تیم فنی پروژه و برگذاری جلسات توجیهی با آنها
  • برگذاری جلسات تعیین شده در قرارداد با کارفرما جهت ارائه ی گزارش های پیشرفت پروژه و بررسی آن موارد با ایشان
  • برگذاری جلسه ی تحویل اولیه ی وب سایت با کارفرما و در نهایت تحویل نهایی پروژه ی کارفرما بر طبق تمامی موارد مشخص شده در پروپوزال فنی

 

پس از انجام وظایف مشخص شده در بخش بالا, تحویل نهایی وب سایت و رضایت کامل کارفرما از پروژه است که کار مدیر پروژه به اتمام رسیده حساب خواهد شد و تمامی فرآیندها, تکنیک ها و ابزار های او مثمرثمر واقع خواهد شد.

 

با توجه به مواردی که گفته شد انتخاب یک مدیر پروژه ی باتجربه با ویژگی های بالا برای پیشبرد اهداف یک پروژه کاملا ضروری می باشد و باعث یکپارچگی تیم مجری و کیفیت بالای پیاده سازی پروژه ها خواهد شد.

یک فنجان مشاوره رایگان
مـهـمـان پـدیــده بـاشـیـــد ...

مقالات مرتبط