چگونه بارگذاری صفحات سایت را بالا ببریم؟

تاریخ انتشار

13 آبان 1396

نظرات

بدون کامنت

زمان مطالعه

تقریبا 3 دقیقه

نویسنده

شرکت پدیده تجارت

How to increase the loading of site pages?

این را حتما میدانید که اگر بازدیدکننده ای به صفحه وبسایت شما مراجعه کند وسرعت بارگذاری خوبی نداشته باشد، وبسایت را بسته و احتمال مراجعه مجدد به این سایت خیلی کم میباشد.همچنین گوگل اعلام کرده که در الگوریتم رتبه بندی سایت ها، به سرعت بارگذاری صفحات توجه دارد.

به این نتیجه میرسیم که برای بهینه سازی و سئوی سایت نیاز داریم تا وبسایتی با سرعت بارگذاری بالایی داشته باشیم.

 

چگونه سرعت بارگذاری سایت را بررسی کنیم؟

ابزارهای زیادی برای بررسی سرعت وبسایت موجود است، که به بررسی چند مورد آن میپردازیم.

 

 Pingdom

وب سایت عالی با کاربری آسان برای آنالیز بارگزاری بخش های مختلف سایت شامل ، صفحات ، فایل های جاواسکریپ ، CSS ، عکس ها ، فایل های XML و ارائه زمان بارگزاری تک تک موارد بر روی نمودار و حجم و زمان کلی بارگزاری آبجکت های صفحه .

 

Page Speed

یک افزونه متن باز فایرفاکس می باشد که توسط آن میتوانید به اطلاعات سرعت خود دسترسی داشته باشید .همچنین این افزونه به شما راهکارهایی برای حل مشکلات کارایی و سرعت به شما پیشنهاد می دهد.

 

Web Page Test

یکی دیگر از ابزارهای بسیار کامل جهت نمایش کارایی و سرعت وب سایت شما در مرورگرهای گوناگون می باشد . این ابزار فوق العاده کارایـی و سرعت صفحه وب شما در اولین اجرا بر روی کامپیوتر و دومین فـراخوانی صفحه نشان میدهد که سرعت بارگزاری در دفعات بعدی به مراتب بیشتر از بار اول می باشد.  اجرای دوم ۳۰ ثانیه پس از نمایش اولین گزارش با Refresh شدن گزارش اول انجام ودر پایان گزارش کامل نشان داده خواهد شد .

 

در مرحله بعد به بررسی نکاتی میپردازیم که به کمک آن ها سرعت بارگذاری را بالا برد.

– انتخاب هاست مناسب برای وبسایت

هاستی که از نظرپشتیبانی،از نظرمکانی واز نظر پاسخگویی بتواند نیاز کاربر را مرتفع کند.

 

– بهینه سازی تصاویر

شما باید تصاویری که میخواهید در سایت خود قرار دهید را گلچین کنید. در صورت امکان وضوح و سایز تصویرتان را کاهش دهید.

 

– استفاده از حداقل پلاگین ها

تعداد زیاد پلاگین ها سایت را کند نموده، سعی کنید پلاگین هایی که استفاده نمیکنید را غیر فعال کنید و سپس کارایی سرور را ارزیابی کنید به این ترتیب شما می توانید هر پلاگینی که باعث کند شدن سرعت سایت شما میشود را شناسایی کنید.

 

– کاهش درخواستهای Http شما

درخواست های Http مسئول فراخواندن دانلود از تمام اجزای صفحه شما میباشد. درصد زیادی از زمان بارگذاری یک صفحه وب صرف دانلود بخشهای مختلف از صفحه، تصاویر ، اسکریپت ، فلش و غیره می شود. اگر صفحه ی شما شامل عناصر زیادی باشد ، برای هر یک از این عناصر یک درخواست Http ارسال میشد و بدیهی است که زمان بیشتری طول خواهد کشید.

 

– سادگی و بلند نبودن صفحه ی اصلی

سعی کنید وب سایت خود ، به خصوص صفحه ی اصلی سایت را زیاد شلوغ نکنید و از گذاشتن صفحات بلند خودداری کنید. زیرا صفحات بلند زمان زیادی برای لود شدن نیاز دارند.

 

استفاده از CDN

CDN نوعی شبکه سروری است که از مجموعه ای از سرورها در نقاط مختلف دنیا تشکیل شده است. فرض کنید شما سایتی دارید روی یک سرور در کانادا، قطعا شخصی که در کانادا زندگی می کند سایت شما را با سرعتی بالاتر از شخص در هند می بیند. CDN به شما کمک می کند یک نمونه زنده از سایت خود را روی سرورهای مختلف در نقاط مختلف دنیا داشته باشید، در نتیجه هر کس در هر کشوری سایت شما را در نزدیکترین سرور به محل خود می بیند.

 

استفاده از کدهای CSS

درمیان کدها از css های خارجی استفاده کنید و از استایل دادن داخل کد خودداری کنید.
از div به جای table استفاده کنید، استفاده از table حجم کد شما را به صورت قابل توجهی بالاتر می بردو محتویات داخل جداول بسیار کمتر از محتویات داخل div ها در موتورهای جستجو ایندکس می شود.

 

 

تهیه شده در واحد تولید محتوای پدیده…

آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک فنجان مشاوره رایگان
مـهـمـان پـدیــده بـاشـیـــد ...

مقالات مرتبط