امروزه اپلیکیشنها به عنوان یکی از بهترین روشهای برندینگ محسوب میشوند. قدرت پیشرفت گوشیهای هوشمند بهحدی بوده که حتی شرکتهای بزرگ برنامهنویسی جهان، زبان برنامهنویسی خود را طبق این دستگاهها بازنویسی کردهاند. با پرکاربرد شدن اپلیکیشنهای موبایل موضوع طراحی و رابط کاربری در یک دهه گذشته رشد بسیار چشمگیری داشته است. به همین علت این موضوع نیازمند آموزش و پیشرفت در زمینه طراحی رابط کاربری نیز میباشد. فرمول ثابت و مشخصی در طراحی UI اپلیکیشنها وجود ندارد ولی اشتباهات رایجی وجود دارند که برای ساخت یک اپلیکیشن خوب باید از آنها دوری کنید. در این مقاله به این اشتباهات رایج میپردازیم.
استفاده زیاد از تعداد آیکن ها
برای صفحه نخست باید با تحلیل نیازهای کاربر،آیکن های ضروری را در صفحه نخست گذاشت واز گذاشتن تعداد زیاد آیکن دراین صفحه جلوگیری کرد.
همچنین با انتخاب یک تصویر مناسب درصفحه ابتدایی سایت،ظاهری زیبا به برنامه خود دهیم.
استفاده از رنگ های نامناسب
سعی کنید طبق روانشناسی رنگ، رنگ های متناسب با موضوع اپلیکیشن در طراحی صفحات استفاده کنید.همچنین از ترکیب رنگهایی که هیچ تناسبی به هم ندارند خودداری کنیم.
استفاده از فونت نامناسب
در برنامه از سایزوفونت مناسب استفاده کنید.برای برنامه های اپلیکیشنی سایز فونت مناسب ۱۴ سایز مناسبی می باشد و فونت مناسب برای اپلیکیشن های فارسی یکان و ایران سنس است.در ضمن تنوع فونت هرچه کمترباشد،بهتراست.
فاصله بین متن ها را حتما رعایت کنید و از واردکردن متن های تودر تو و نزدیک به هم خودداری کنید.
طراحی غیر ریسپانسیو
یکی از اشتباهات دیگر در طراحی اپلیکیشن، طراحی به گونه ای است که برای تمام دستگاههای موبایل به خوبی قابل نمایش نباشد.
به علم مخاطب توجه نکردن
از ابتدای طراحی در نظر داشته باشید که مخاطب شما کیست و از چه سوادی برخوردار است تحلیل کنید و ببینید مخاطب چه مهارتی هایی از قبل دارد و سپس اپلیکیشنی طراحی کنید که متناسب با کاربر خود میباشد.
آینده از آن کسب و کارهای انلاین است.
تهیه و تولید در واحد تولید محتوای پدیده