در مقالات گذشته به اهمیت آموزش برنامه نویسی به خصوص دوره های جامع اندروید, طراحی سایت و … به تفصیل توضیحاتی ارائه شد. هم اکنون در این مقاله به شیوه های یادگیری این دوره ها می پردازیم.
یکی از راه های آموزش, شرکت در دوره های عمومی و در واقع کلاسهای عمومی برنامه نویسی می باشد و راه دوم, شرکت در دوره های خصوصی و درواقع کلاس خصوصی برنامه نویسی می باشد.
تجربه ی 10 ساله ی مجموعه پدیده در برگزاری دوره های تخصصی برنامه نویسی در توضیحات این مقاله می تواند کمک شایانی به شما عزیزان جهت انتخاب و تصمیم گیری هرچه بهتر انجام دهد, در این مقاله به ذکر مزایا و معایب دوره های خصوصی و عمومی خواهیم پرداخت:
1-حواس پرتی
در کلاس های عمومی تعدد هنرجویان شرکت کننده در کلاس می تواند عاملی جهت حواس پرتی شما توسط عوامل مختلف باشد و در نتیجه ی ان تمرکز شما به گفته ها و آموزشهای مدرس را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. همچنین در کلاسهای عمومی توجه مدرس بایستی بر روی تمامی هنرجویان تقسیم گردد که در این بین سهم شما هم از این توجه سهم اندکی خواهد بود.
2-ارتباط با مدرس
همانطور که مشخص است در دوره های عمومی ارتباط مدرس جهت رفع مسائل, مشکلات و رفع اشکالات درسی بایستی با کلیه ی هنرجویان باشد درصورتی که در دوره های خصوصی این ارتباط فقط با شما خواهد بود و مدرس بر روی خواسته ها, سوالات و اشکالات شما خواهد بود که این باعث پیشرفت هرچه سریعتر شما می شود.
3-زمانبندی
مبحث زمانبندی , در همه ی کلاسهای عمومی وجود خواهد داشت به اینصورت که بایستی کلیه ی هنرجویان اعم از دانشجو, دانش آموز, شاغل و … راس روزها و ساعات مشخص شده توسط موسسه برای کلاس آموزشی حضور یابد و در بسیاری از مواقع ممکن است باعث دردسر و یا عدم حضور او بر سر جلساتی از کلاس شود, در نقطه ی مقابل آن زمانبندی جلسات دوره های خصوصی بر اسال روزها و ساعات آزاد شما هماهنگ خواهد شد و در اینصورت شما بدون هیچگونه نگرانی می توانید در زمانهای آزاد خود در کلاسها شرکت کنید.
جمع بندی مقاله:
در مجموع می توان اعلام کرد که تفاوتهایی مابین دوره های خصوصی و عمومی وجود دارد که در این میان و باتوجه به بازدهی و مزایای بیشتر دوره های خصوصی نسبت به دوره های عمومی, نمی توان از شرکت در کلاسهای خصوصی جهت آموزش های گوناگون چشم پوشی کرد.