ایندکس چیست؟
ایندکس در معنا یعنی شاخص گذاری و شاخص گذاشتن روی یک متن ، برای مثال اگر یک کتاب پزشکی دارید برای بدست آوردن اطلاعات در مورد بیماری آرتروز به همه صفحات مراجعه نمیکنید تا درمورد این بیماری جستجو کنید بلکه به صفحه شاخص گذاری ها میروید و دنبال کلمه آرتروز میگردید و سپس آدرس صفحه مورد نظر را پیدا میکنید .شیوه ایندکس گوگل نیز به همین شیوه است ،گوگل یک سری از کلمات اصلی مقالات شما را ایندکس میکند و هنگام جستجو کاربر از بین کلمات ایندکس شده آدرس سایت شما را پیدا میکند.
تا الان با مفهوم ایندکس آشنا شدید، اما ایندکس کردن چگونه اتفاق می افتد؟
در واقع گوگل با استفاده از ربات های مخصوص خود، در بین صفحات موجود در وب پیمایش میکند و صفحات را ایندکس (شاخص گذاری)میکند.اما گوگل نمیتواند در بین تمامی صفحات پیمایش کند و فقط صفحاتی را پیمایش میکند که توسط فایلrobots.txt اجازه دسترسی به آن صفحه را داشته باشد .به جز فایل robots.txt، مپ(نقشه)سایت شما نیز مهم است چرا که ربات های گوگل صفحات شما را از ارتباط آنها با یکدیگر پیدا میکنند یعنی اگر یک صفحه از وبسایت شما به صفحه دیگری لینک داده باشد ،این دو صفحه زودتر توسط گوگل ایندکس میشوند.
ایندکس شدن برای سئوکاران مسئله مهمی است و علاقه دارند که تمام صفحات وبسایت شان ایندکس شود.
جمع بندی کلی :
گوگل در اصل دو کار را بر روی وب سایت شما انجام میدهد:
توسط فایل robots.txt شما دسترسی خزش بین صفحات را به گوگل میدهید و سپس گوگل در بین تمامی صفحات و فایل هایی که اجازه دسترسی به آنها را دارد خزش میکند و موارد صفحه شما را شناسایی میکند و برای ایندکس ارسال میکند .به این مرحله اصطلاحا crawling میگویند.
در مرحله دوم صفحات شناسایی شده را بررسی کرده و در پایگاه داده گوگل ذخیره میکند تا برای مراجعات بعدی بتواند به راحتی استخراج کند .
برای اطلاع از این مورد که گوگل چه صفحاتی از سایت شما را ایندکس کرده میتوانید توسط ابزار گوگل وب مستر این چالش را بررسی کنید .
امیدوارم اطلاعات کافی در مورد ایندکس گوگل بدست آورده باشید ما در پدیده تجارت و در هر لحظه آماده پذیرش نظرات سازنده شما عزیزان هستیم .
پیشنهاد میکنم مطالب زیر را مطالعه کنید و از دست ندهید :
آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است
تولید شده در بخش تولید محتوا شرکت طراحی سایت پدیده تجارت