پایتون یک زبان برنامه نویسی قدرتمند سطح بالا، شئ گرا و حرفهای میباشد که در حال گسترش روزافزون در جهان است. این عبارت پاسخ کامل سوال” پایتون (Python) چیست؟ ” را برای شما بازگو می کند.
این زبان با قابلیتهای فراوان و شگفت انگیزی که دارد تحولی در دنیای برنامه نویسی از توسعه برنامههای تحت وب تا ایجاد بازیهای رایانهای، بوجود آورده است. پایتون ابتدا در سال 1991 وارد دنیای برنامه نویسی شد و در سالهای اخیر توجه برنامه نویسان را به خود جلب کرده و روز به روز بر طرفداران آن افزوده میشود.
پایتون هنوز در ایران جایگاه خود را پیدا نکرده است اما آینده روشنی برای آن میتوان تصورکرد زیرا این زبان کاربردهای فراوانی دارد و در بسیاری از سایتهای بینالمللی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
تعداد کلمات کلیدی پایتون کم، ساده و کاملا قابل درک است و این موضوع فهم و یادگیری آن را برای کاربران تازهکار بسیار ساده کرده است. در واقع این زبان پیچیدگیهای معمول سایر زبانها را ندارد و پس از برنامه نویسی، منطق آن کاملا قابل درک است. این زبان اپن سورس را میتوان در زمان کوتاهی به خوبی یاد گرفت و بواسطه کتابخانههای گستردهای که دارد از آن استفادههای فراوان کرد.
پایتون یک زبان اسکریپتی است به این منظور که کدهای آن در اکثر پلت فرمها از جمله لینوکس، ویندوز، مکینتاش، سیستمهای موبایل و حتی پلیاستیشن قابل اجراست.
این زبان به سبب قابلیتهای فراوانی که دارد زبان مورد علاقه برنامه نویسان وب میباشد. شرکتهای عظیمی مانند گوگل، یاهو، ناسا و … در سطح وسیعی در حال استفاده از پایتون هستند.
کابردهای زبان برنامه نویسی پایتون
- خودکارسازی برنامهها
- گسترش برنامههای تحت وب
- اسکریپت نویسی
- آنالیز اطلاعات
- توسعه اپلیکیشنهای تحت وب
از جمله فریم ورکهای محبوب پایتون میتوان به Django و Flask اشاره کرد.
ویژگی مهم زبان برنامه نویسی پایتون
یکی از ویژگیهای زبانهای محبوب، آموزشهای زیاد آن میباشد که در خصوص پایتون در صورتیکه منابع گزارشی در گیت هاب درست باشند میتوان گفت که رتبه سوم محبوبترین زبان را در دنیا دارد، بنابراین منابع آموزشی بسیار زیادی از این زبان در اختیار کاربران قرار دارد.
از زبان پایتون برای توسعه وب در قسمت بکاند نیز میتوان استفادههای فراوانی داشت و در صورتیکه در این زمینه مهارت داشته باشید میتوانید درآمد مناسبی از همین طریق کسب کنید.
البته با همه این تفاسیر نمیتوان گفت پایتون برای همه مناسب است بلکه این یک انتخاب است که براساس نیازمندیهای متفاوت انجام میشود. این زبان به سبب سطح بالا بودن آن برای استفاده برنامههای نزدیک به سخت افزار مانند کار با سیستم عامل مناسب نیست.
در مقابل موارد گفته شده شاید بتوان گفت نقطه ضعف پایتون نسبت به سایر زبانهای پرکاربرد برنامه نویسی، سرعت کندتر آن است که همین امر ممکن است باعث ترس و نگرانی کاربران شود که اگر به آن واقع بینانه نگاه کنیم پایتون برای بیش از نود درصد مواقعی که استفاده میشود به اندازه لازم سریع است.
ما در شرکت پدیده تجارت به عنوان یکی از شرکت های حرفه ای در زمینه آموزش پایتون اصفهان آماده ایم این زیان حرفه ای را به شکل کاملا عملی . پروژه محور. با میزان بازدهی بالا به شما عزیزان آموزش دهیم.
آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است