امروزه بیشتر از هر زمان دیگری، افراد به سمت محتواهای مفید میروند. دستگاه های تلفن همراه بهترین ابزار برای دسترسی به اطلاعات هستند. اگر میخواهید مردم محصولات شما را ببینند، از خدمات شما استفاده کنند بهترین راه استفاده از اپلیکیشن است اماسوال اینجاست اپلیکیشن چیست؟ و اهمیت آن
اپلیکیشن چیست؟
به برنامه هایی کاربردی که درون گوشی همراه مورد استفاده قرار میگیرند ، “نرم افزار” ، “برنامه کاربردی” یا “اپلیکیشن” میگویند. این گونه نرم افزار ها برای ارائه خدماتی به کاربران ، کاربرد دارند. بهتر است به جای واژه “اپلیکیشن” ، از واژه فارسی “نرم افزار” یا “برنامه کاربردی” بهره گرفته شود.
فرایند طراحی برنامه چیست؟
طراحی برنامه یک فرایند مداوم است که شامل عناصر تجربه کاربر( UX) و رابط کاربر (UI) است. طراحان ایده پردازی می کنند ، راه حل ها را تعریف می کنند ، جریان و ساختار برنامه را ایجاد می کنند ، و انتخاب های سبک از رنگ تا فونت را انجام می دهند. طراحان انتخاب ها را بر اساس تحقیقات و بازخوردهای کاربران تنظیم می کنند.
مدل طراحی برنامه چیست؟
MVC یک مدل طراحی برنامه است که از سه قسمت به هم پیوسته تشکیل شده است. آنها شامل مدل (داده) ، نمای (رابط کاربر) و کنترل کننده (فرآیندهایی هستند که ورودی را کنترل می کنند). MVC یک مدل شناخته شده برای طراحی برنامه های تحت وب است
اهمیت اپلیکیشن:
دسترسی مصرف کننده را آسان کنید یک برنامه راهی برای نزدیک کردن مصرف کننده به محصولات یا خدمات شما است. این به مشتریان امکان می دهد به راحتی با یکدیگر تعامل داشته باشند و بدون محدودیت فیزیکی معامله کنند. برای داشتن نتایج مثبت ، مهم است که برنامه بر قابلیت استفاده و ناوبری کاربر تمرکز کند.
زبانهای برنامه نویسی در طراحی اپلیکیشن
طراحی اپلیکیشن اندروید:
جاوا (Java): یکی از بهترین زبانهای برنامه نویسی محسوب میشود. سیستم عامل اندروید هم براساس همین زبان نوشته شده است. به همین دلیل است که گوگل بیشترین میزان پشتیبانی را از اندروید انجام میدهد. از آنجایی که این زبان، بهترین مورد برای یادگیری توسعه اپلیکیشنهای موبایل محسوب میشود، برنامههای آن بر روی پلتفرمهای اندروید قابل اجرا هستند.
پایتون (Pyton): یک زبان پیشرفته و محبوب که جهت دادههای علمی استفاده شده و به دور از هرگونه پیچیدگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک طراحی سایت با پایتون کلیک کنید.
بیسیک (Basic): به عبارتی بهترین زبان برنامه نویسی در حیطه طراحی اپلیکیشن اندروید است که سادگی مهمترین ویژگی آن است.
کورونا (Corona): این زبان در عین سادگی، قدرت کنترل خوبی داشته و کدنویسی با آن در برخی موارد از جاوا ساده تر است.
کاتلین (Kotlin): این زبان به نوعی نقاط ضعف جاوا را تحت پوشش قرار داد و مدت زمان پروسه هایی را که با جاوا در زمان طولانی تری اجرا می شدند، کاهش داد.
فون گپ (PhoneGap): با استفاده از این زبان، طراحی اپلیکیشنهای موبایلی بدون نیاز به دانستن سایر زبانهای اندروید، امکان پذیر خواهد شد. هرچند که این زبان، همانند وب عمل می کند، اما در ادامه و نتیجه کار، برنامه اندروید را ایجاد خواهد کرد.
طراحی اپلیکیشن iOS:
سی شارپ (C#): این برنامه از شرکت مایکروسافت، دارای چند الگو بوده و در طراحی وب سایت و همچنین طراحی اپلیکیشنهای iOS استفاده میشود.
پی اچ پی (PHP): این برنامه حدود ۲۶ سال پیش نوشته شده و از کدهای باز بهره می برد. هرچند ابتدا برای طراحی وب سایتها کاربرد داشت، اما اکنون در زمینه برنامه موبایلی مخصوص اندروید و iOS نیز استفاده میشود.
سی پلاس پلاس (C++): این برنامه از زبان C گرفته شده و تقریباً به آن شباهت دارد. با استفاده از آن میتوان اپلیکیشن موبایلی ساخت و کاربردهای گوناگون هم از دیگر ویژگیهای آن محسوب میشود. ضمن اینکه نسبت به زبان C، کاملتر است.
HDML: این زبان برنامه نویسی، پنجمین نسخه از HTML محسوب میشود و کاربردهای متنوعی دارد. با استفاده از ترکیب جاوا و CSS می توانید اپلیکیشن موبایلی طراحی کنید. HTML5 بر روی تمامی دستگاهها قابلیت اجرا دارد.
جاوا اسکریپت:(Java Script): از این زبان، برای طراحی صفحات وب استفاده میشود. همچنین به وسیله پلتفرمهای مختلف، می توان از آن استفاده کرد تا اپلیکیشن موبایلی ساخته شود. اگر اپلیکیشنی با استفاده از جاوا اسکریپت ساخته شود، دیگر به کدنویسی مجزا نیاز نخواهد داشت. چند الگویی بودن، از دیگر قابلیتهای جاوا اسکریپت است
سوئیفت (Swift): این زبان برنامه نویسی، حدود ۷ سال پیش تولید و معرفی شد که در این بین چند به روز رسانی را نیز تجربه کرده است. مورد مهم اینکه گویا گوگل می خواهد به جای جاوا، از زبان سوئیفت استفاده کند. این مورد برای جاوا خبر خوبی نخواهد بود
بیشتر:مقایسه اپلیکیشن های Native با PWA
کلام آخر:
شرکت دیجیتال برندینگ پدیده تجارت در اصفهان با داشتن نمونه کارهای حرفه ای در زمینه برنامه نویسی , می تواند مجری و مشاور شما در پیاده سازی وبسایتتان باشد. همچنین با داشتن تیم برنامه نویسی حرفه ای در زمینه طراحی وب اپلیکیشن های PWA می تواند پروژه های شما را با بروزترین تکنولوژیهای برنامه نویسی پیاده سازی کند….
منتظر حضور گرم شما هستیم ….