یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

تفاوت کسب و کار آنلاین و سنتی

انتشار 06 آبان 1398
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

جهان و دنیای امروز با دنیای حتی یک دهه ی پیش بسیار متفاوت شده است. استفاده از شبکه های اجتماعی و مجازی تاثیر بسیاری بر روی زندگی اشخاص و به خصوص کسب و کار و درآمد افراد گذاشته است.

همه ی ما می دانیم که از تاثیر فوق العاده ی فضای مجازی بر روی افراد نمی توان غافل شد. یکی از عرصه هایی که فضای مجازی آن را تحت الشعاع خود قرار داده است، مشاغل می باشد.
استفاده از علم و تکنولوژی روز دنیا می تواند بسیار در امر موفقیت در کسب وکار مفید واقع گردد. حتی می توان گفت بسیاری از مشاغل سنتی به واسطه ی فضای مجازی از بین رفته اند و یا خیلی کم شده اند. در این مقاله قصد داریم به بیان تفاوت بین کسب و کار آنلاین و سنتی بپردازیم. از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. از مهمترین و بارزترین تفاوت کسب و کار آنلاین و سنتی می توان به تعداد مشتریان اشاره نمود. در فضای مجازی و در واقع کسب وکار آنلاین شما با کل جهان در ارتباط هستید و می توانید خود را به عموم مردم معرفی کنید. در حقیقت می توانید از هر مکانی مشتری داشته باشید. این در صورتی است که از طریق کسب وکار سنتی فقط تعداد محدود همان منطقه و یا همان شهررا مشتری دارید.

2.در کسب و کار آنلاین ارتباط بین مشتری و فروشنده دو طرفه می باشد یعنی مشتری می تواند نظر خود را به صورت واضح و صریح اعلام نماید و فروشنده از آن نظر برای بهتر شدن کسب وکار خود استفاده کند و همچنین یک اعتماد دو طرفه در این میان شکل می گیرد.

3.در کسب وکار آنلاین شما می توانید به صورت 24 ساعته خدمت رسانی کنید. یعنی در این میان زمان در نظر گرفته نمی شود. در صورتی که در کسب وکار سنتی فقط می توانید تایم های به خصوصی را صرف فروش و کسب وکار خود نمایید.

4. چهارمین تفاوت بارز بین کسب وکار آنلاین و سنتی در شیوه ی تبلیغات می باشد. در فضای مجازی شما می توانید با کمترین هزینه مثلا طراحی سایت، ایمیل و اینستاگرام تبلیغ کنید. این در حالی است که برای کسب وکار سنتی باید علاوه بر زمان، هزینه های زیادی را برای تبلیغات از جمله پخش تراکت، بازاریابی حضوری، چاپ بنر و… بپردازید.

5. درکسب وکار سنتی امکان به نمایش گذاشتن تمامی اجناس مشکل می باشد و فقط در صورتی امکان پذیر می باشد که مکان بسیار بزرگی برای این کار داشته باشید.پس در حقیقت این مورد در بسیاری از موارد عملی نمی باشد. در حالی که در کسب وکار آنلاین می توان تمامی محصولات و اجناس را بدون هیچ محدودیتی به نمایش گذاشت و درآمد زایی کرد.

6.در دیجیتال مارکتینگ نیازی به انبار و رفتن به اداره پست برای ارسال کالا نیست .در نتیجه تعداد نیروهای استخدام شده کم می شود و این به کاهش هزینه ها کمک شایانی خواهد کرد .

7. پیگیری کردن فعالیت ها و فروش ها در کسب و کار آنلاین از طریق بعضی از نرم افزار ها بسیار ساده می باشد. این در حالی است که در کسب و کار سنتی حتما یک حسابدار نیاز می باشد و این یعنی هزینه هنگفت .

8.برای راه اندازی یک کسب و کار سنتی نیاز به هزینه های زیادی مانند اجاره ی مکان، عوارض های مختلف، هزینه قبوض مختلف( آب، برق و گاز) و… وجود دارد.این در صورتی است که برای کسب وکار آنلاین هزینه های ذکر شده وجود ندارد و به راحتی و با کمترین هزینه می توانید کار خود را شروع کنید.

9.مورد بسیار مهمی به نام خواب بیهوده سرمایه وجود دارد که در کسب وکار سنتی شاهد آن هستیم. ممکن است اجناس مدت زمان زیادی در انباربماند که به این خواب سرمایه گفته می شود. در صورتی که در کسب وکار آنلاین به دلیل ارتباط بسیار گسترده که با افراد دارید فروش محصول سریعتر خواهد بود.

10.یکی از مهمترین تفاوت های کسب وکار آنلاین و کسب وکار سنتی حضور فیزیکی می باشد. در کسب وکار سنتی حتما فروشنده باید حضور فیزیکی داشته باشد و اگر به هر دلیلی نتواند چند روز در محل کار حضور داشته باشد، تعدادی از مشتریان خود را از دست خواهد داد. این در صورتی است که کسب وکار آنلاین به هیچ وجه نیاز به حضور فیزیکی ندارد و در هر مکان و هر زمانی می توانید اقدام به فروش کنید.

اینها همه بخشی از تفاوت های بین کسب وکار آنلاین و کسب وکار سنتی بود که در اینجا معرفی گردید و مشخص است که تفاوت های زیاد دیگری نیز می توان بین این دو شیوه فروش ذکر نمود.

کسب و کار آنلاین علی رغم کم هزینه و پربازده بودن، باید صبور باشید و مداومت و پشتکار داشته باشید. داشتن یک کسب و کار آنلاین می تواند برای رسیدن به موفقیت و فروش بیشتر کمک قابل توجهی به شما عزیزان کند.

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

تفاوت آموزش وردپرس پدیده با دیگر آموزش های خصوصی در چیست؟! تفاوت آموزش وردپرس پدیده با دیگر آموزش های خصوصی در چیست؟! مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

09 آبان 1397

چگونه یک متن سئو شده بنویسیم؟ چگونه یک متن سئو شده بنویسیم؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

29 خرداد 1399

مزایای شرکت برنامه نویسی ios در اصفهان مزایای شرکت برنامه نویسی ios در اصفهان مقالات

پدیده تجارت

01 مهر 1397

آموزش تنظیمات افزونه yoast seo در وب سایت آموزش تنظیمات افزونه yoast seo در وب سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

06 دی 1397

طراحی ربات تلگرامی طراحی ربات تلگرامی مقالات موبایل

پدیده تجارت

18 آبان 1398

آموزش مقدمات برنامه نویسی آموزش مقدمات برنامه نویسی مقالات سئو

پدیده تجارت

11 آبان 1398

معرفی بهترین کتابخانه های اندروید معرفی بهترین کتابخانه های اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

22 دی 1398

کلمات کلیدی متا ونقش آن در سئو کلمات کلیدی متا ونقش آن در سئو مقالات سئو

پدیده تجارت

21 فروردین 1401

ایندکس گوگل چیست؟چگونه در گوگل ایندکس شویم؟ ایندکس گوگل چیست؟چگونه در گوگل ایندکس شویم؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

29 مهر 1396

آموزش اندروید در شرکت پدیده آموزش اندروید در شرکت پدیده مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

13 آبان 1396

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

ثبت نام «دوره دیجیتال مارکتینگ کمبو» آغاز شد !