یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

خصوصیات طراحی یک بازی حرفه ای اندروید

انتشار 01 بهمن 1396
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

امروزه در موبایل های هوشمند و لمسی بازی های متعدد و زیادی مشاهده می شوند که تعدادشان کم نیست و روز به روز نیز در حال افزایش می باشند. در ساختن یک بازی حرفه ای اندروید موارد زیادی دخیل هستند که در این مقاله سعی داریم به آن ها اشاره کنیم.

قبل از اینکه به بررسی خصوصیات طراحی یک بازی اندروید بپردازیم، باید بدانیم برای طراحی یک بازی اندرویدی چه ابزاری یا به عبارت بهتر چه نرم افزاری مورد نیاز است. یکی از پرطرفدارترین و قدرمندترین نرم افزارهایی که می توان در این حیطه به آن اشاره کرد، نرم افزار Unity می باشد.Unity در واقع یک موتور بازی سازی چند سکویی می باشد. منظور از چند سکویی  در اصطلاح نرم‌افزارهای رایانه، به آن دسته از نرم‌افزارها گفته می‌شود که در چندین سکوی رایانه‌ای قابل اجرا هستند. این نرم‌افزارها در دو دستهٔ کلی قرار می‌گیرند.

دستهٔ نخست: برای هر یک از سکوهای رایانه‌ای به طور جداگانه تولید می‌شوند در این تکنولوژی‌ها برنامه نویس یک بار برنامه را می‌نویسد و سپس کامپایلر برای هر سیستم‌عامل (مهمتر از همه ویندوز، لینوکس، مکینتاش و…) فایل اجرایی جداگانه‌ای تولید می‌کند. از جمله این گروه می‌توان به کیلیکس زبانی مشابه دلفی برای ویندوز و لینوکس اشاره کرد، یا موتور توسعه بازی موآی که با زبان برنامه نویسی سی++ نوشته شده است و برای تمام تلفن‌های همراه و سیستم عامل‌های موجود رایانه‌های شخصی، فایل اجرایی مخصوص را تولید می‌کند.

دستهٔ دوم: توسط زبان‌های تفسیرشده نگارش می‌شوند و توسط مفسرهای موجود در هر سکوی رایانه‌ای قابل اجرا هستند. یکی از معروف‌ترین مثال‌های این گروه می‌توان به اپلت‌های جاوا اشاره کرد. برنامه نویسان جاوا برنامه خود را به صورت اپلت توزیع می‌کنند اما کاربران سیستم‌عامل‌های مختلف نیازمند داشتن ماشین مجازی جاوا روی سیستم خود هستند.

Unity از جمله موتور های بازی سازی است که قادر است از زبان های برنامه نویسی معروف و معتددی پشتیبانی کند. از جمله این زبان ها می توان به زبان سی شارپ، جاوا اسکریپت و همچنین از خانواده زبان پایتون اشاره کرد. البته قابل ذکر است که استفاده از خانواده زبان پایتون در نسخه 5 به بعد Unity حذف شده است.

رسانه های خروجی در Unity

منظور از رسانه های خروجی همان پلتفرم هایی می باشند که نتیجه ی کار را بر روی خود نشان می دهد. Unity یک موتور بازی سازی چند پلتفرمه است، یعنی می تواند برای تعداد زیادی از پلتفرمها قابل استفاده باشد. از پلتفرم هایی که Unity برای آن ها خروجی ایجاد می کند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • MAC
  • IOS
  • ایکس باکس 360
  • ایکس باکس 1
  • ANDROID
  • PLAY STATION 4
  • WEB

تقریباً می‌توان گفت که یونیتی برای تمامی پلتفرم‌های موجود خروجی بازی تولید می‌کند و ممکن است کمتر نیاز به ویرایش اسکریپت‌های پروژه پیدا کنید، که از لحاظ تجاری بسیار مهم است به خصوص اجرای بازی بر روی وب و به صورت چند کاربر (network) که باعث جذب کاربران بسیار می‌شود، تعدادی از بازی‌های موجود در شبکه اجتماعی فیس‌بوک توسط موتور بازی ساز یونیتی ایجاد شده است.

از مزایای مهم Unity می توان به قیمت پایین و انعطاف پذیری فوق العاده آن اشاره کرد. با این که این نرم افزار یکی از ابزار های مهم در صنعت بازی سازی محسوب می شود، دارای دو نسخه ی رایگان و غیر رایگان توزیع می شود.قیمت نسخه حرفه‌ای حدود ۱۵۰۰ دلار می‌باشد که البته برای بار اول باید این مبلغ را پرداخت کرد و برای نسخه‌های جدید تر نیازی به پرداخت دوباره نیست بلکه تخفیف بسیاری برای نسخه‌های بعدی به مشتری داده می‌شود.

در موارد بالا از موتور بازی ساز Unity نام برده و در مورد آن توضیح دادیم. اکنون سعی بر این داریم که بدانیم برای طراحی یک بازی خوب و حرفه ای و همه پسند چه نکاتی را باید طراحی کرد؟

خلاقیت :

شاید مهم ترین نکته در تولید یک بازی محبوب و قدرتمند وجود خلاقیت در تولید آن باشد. در نظر بگیرید که خلاقیت مهم ترین کلید محبوبیت در بازی شما می شود.به عنوان مثال اگر شما سعی بر آن دارید که یک بازی در سبک ماجراجویی برنامه ریزی و تولید کنید اگر ایده های جدید و خیره کننده ای در آن نظر گرفته و آن ها را پیاده سازی کنید، بدون شک پیشرفت و فروش چشمگیری در بازی شما حاصل خواهد شد.

تقسیم وظایف میان چندنفر :

همانطور که می دانید پروسه ی تولید یک بازی اندروید به طبع سنگینتر از یک برنامه ی کاربردی می باشد. اگر شما سعی برآن دارید که سرعت تولید بازی تولیدی شما بالا رفته و در عین حال بازی کارایی خود را حفظ کند، پس بهترین راه تقسیم وظایف میان چندنفر در قالب یک تیم می باشد.

نکات جزئی به اندازه کلیات اطلاعات بازی حائل اهمیت هستند! :

در نظر بگیرید که برای ساخت یک بازی اندرویدی جذاب شما باید چالش های فراوانی برای کاربری که قصد استفاده از آن را دارد ایجاد کنید. در این چالش ها همانگونه که باید به مسائل کلی مثل داستان بازی و شخصیت های آن توجه داشت باید به مسائل جزئی آن نیز مثل ماهیت هرمرحله، چگونگی گذشتن از آن برنامه و راهنماهای دیگر از این قبیل می باشد.

نکاتی که در بالا گفته شد در پویایی و کاربرد طراحی بازی که قصد ساخت آن را دارید یا برای آموزش قصد آن کرده اید، شایان و بسیار مهم هستند.

شرکت پدیده تجارت با تکیه بر دانش خود، عضو اتحادیه و همچنین با 8 سال سابقه کار در زمینه تولید و طراحی انواع شاخه های تجارت الکترونیک از جمله تولید و طراحی بازی سازی با Unity با آغوش باز از هنرجویان گرامی علاقه مند به آموزش بازی سازی و یا سفارش طرح شما بصورت تضمینی و کاملا کاربردی استقبال خواهد کرد.

 

برخی از نمونه کارهای بازی اندروید طراحی شده را در بخش زیر می توانید مشاهده کنید

 

[foogallery id=”13297″]

 

*آینده از آن فکرهای بزرگ است*

تولید شده در بخش تولید محتوا پدیده تجارت

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در سال 2020 بهترین ابزار دیجیتال مارکتینگ در سال 2020 مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

آموزش طراحی سایت با MVC آموزش طراحی سایت با MVC مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

23 دی 1398

طراحی فروشگاه اینترنتی طراحی فروشگاه اینترنتی مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

12 مرداد 1393

چگونه یک صفحه فرود (Landing Page) مناسب داشته باشیم ؟ چگونه یک صفحه فرود (Landing Page) مناسب داشته باشیم ؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

11 بهمن 1396

انواع ریدایرکت در طراحی سایت انواع ریدایرکت در طراحی سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

08 دی 1398

php چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟ php چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

06 خرداد 1397

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس دراصفهان طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس دراصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

تکنیک های سئو داخلی وب سایت تکنیک های سئو داخلی وب سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

01 تیر 1399

معرفی بهترین کتابخانه های اندروید معرفی بهترین کتابخانه های اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

بازاریابی مبتنی بر داده (Data-Driven Marketing)چیست؟ بازاریابی مبتنی بر داده (Data-Driven Marketing)چیست؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

23 اسفند 1400

طراحی سایت توسط شخص برنامه نویس یا شرکت برنامه نویس؟ طراحی سایت توسط شخص برنامه نویس یا شرکت برنامه نویس؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

15 آبان 1396

ایندکس گوگل چیست؟چگونه در گوگل ایندکس شویم؟ ایندکس گوگل چیست؟چگونه در گوگل ایندکس شویم؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

29 مهر 1396

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد
4 سال قبل

سلام.قیمت های این نمونه کارهای تو چه رنجی هستن؟

پاسخ به  محمد

باسلام خدمت شما.
هزینه طراحی بازی های اندروید متفاوت هست و بستگی به پروپزال و امکانات درخواستی شما داره.
میتونید در جلسات حضوری و مشاوره ای با کارشناسان , درخواستها و نیازهای خودتون را ارائه بدید و به شما زمان و هزینه را اعلام کنن.
باتشکر