یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

تفاوت اپلیکیشن طراحی شده با قالب آماده و قالب اختصاصی

انتشار 10 دی 1396
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

امروزه،در عصر ارتباطات به سر می بریم و همانطور که می دانید بیشتر کسب و کار ها بصورت الکترونیک تعبیه می شوند مانند فروشگاه های آنلاین ، سایت اختصاصی و اپلیکیشن های اندروید.بحث امروز نیز درباره ی اپلیکیشن طراحی شده با قالب آماده اندروید و قالب اختصاصی می باشد.یک برنامه ی اندروید کاربردی یک بستر ارتباطی و همچنین یکی بستر تبلیغاتی بسیار مناسب و قدرتمند برای کسب و کار شما می باشد.

 

طراحی اپلیکیشن اندروید امروزه بصورت کلی به دو صورت تولید میشود.نوع اول همان اندروید سازهایی هستند که تعدادشان کم نیست.مهم ترین ویژگی این نرم افزارها در وهله اول این می باشد که در این نوع محیط کار شما به ندرت برنامه نویسی میکنید و بیشتر کارها بصورت گرافیکی و به اصطلاح ویزاردی انجام میشود.

 

عیب بزرگ این اندروید سازها این می باشد که ویژگی های آن ها محدود است در صورتی که نرم افزاری مانند اندروید استودیو که یک برنامه ساز اختصاصی برای تولید اپلیکیشن اندروید محسوب می شود و عمده ی کارهای آن با برنامه نویسی بوده،ویژگی های متعدد و به طبع بیشتر از برنامه سازهای آماده دارد.در ادامه بیشتر با مزیت و معایب این دو محیط آشنا میشویم.

اگر قصد تولید برنامه ی کاربردی دارید،از قالب اختصاصی(مانند اندروید استودیو)استفاده کنید:

منظور چیست؟آیا برنامه سازهای آماده برای تولید برنامه های کاربردی مناسب نیستند؟البته که نه! چون در برنامه سازهای آماده برنامه نویسی خیلی کم استفاده شده و به نوعی همه ی کارهایی که در این نوع محیط ها انجا می شوند،تنها با زدن چند کلیک قابل طراحی است!خب بدیهی است که نمی توان خیلی روی کاربردی بودن خروجی تولید شده توسط این محیط ها حساب کرد.در صورتی که برنامه نویسی با قالب اختصاصی و با برنامه هایی مثل اندروید استودیو که کاملا دارای برنامه نویسی هستند یک تصمیم معقول برای تولید یک برنامه ی کاربردی در راستای اوج گرفتن کسب وکار شما می باشد.

پشتیبانی:

مطلب بسیار مهمی که در اندرویدسازها به ندرت دیده میشود مسئله پشتیانی است.در نظر بگیرید شما برنامه ی کاربردی برای شغلتان نیاز دارید که قابل پشتیبانی بدون محدودیت زمان باشد که این موضوع در کارایی برنامه شما تاثیر مثبتی دارد.اگر می خواهید از این قابلیت برای تولید برنامه ی خود استفاده کنید پس بدیهی است که باید از قالب اختصاصی بهره ببرید.

روش های متعدد کدنویسی:

در تولید برنامه گاهی نیاز می شود که شخص برنامه نویس از یک روش جایگزین و بهتر به جای روش اصلی استفاده کند که این نوید از هوش بالای برنامه نویس و همچنین کارایی بیشتر برنامه نیز می شود.همانطور که در بالا نیز گفته شد در برنامه سازهای آماده به ندرت برنامه نویسی می شود.پس این ویژگی در آن ها نبوده و اگر شما سعی بر کارایی بیشتر برنامه خود دارید پس از قالب اختصاصی استفاده کنید.

سفارشی شدن گرافیک در اپلیکیشن:

بحث مهم دیگری که کاربر را بیشتر جذب و شیفته ی اپلیکیشن شما می کند،بحث گرافیک زیبا و مرتبط با ماهیت کار اپلیکیشن می باشد.اگر شما بخواهید از قالب آماده برای تولید برنامه خود استفاده کنید مطمئننا یک قالب از پیش تعریف شده جلو روی خود دارید.بدیهی است که برای قالبی که مورد پسند شما باشد باید شما بتوانید خودتان آن را ساخته و مهیا کنید.

سفارشی و موردپسند بودن اپلیکشن شما به همان اندازه مهم است که کارایی آن است.

شرکت پدیده تجارت با 8 سال سابقه کار در زمینه تجارت الکترونیک آماده پذیرش و ساخت برنامه ی کاربردی شما با قالب اختصاصی می باشد. برای دیدن نمونه کارهای تولید شده توسط شرکت پدیده تجارت در زمینه اپلیکیشن اندروید، اینجا کلیک نمایید.

تولید شده در بخش تولید محتوا پدیده تجارت

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

معرفی متا تگ های مهم برای سئو معرفی متا تگ های مهم برای سئو مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

طراحی سایت با انگولار(angular js) طراحی سایت با انگولار(angular js) مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

06 خرداد 1399

طراحی نرم افزارهای اندروید در اصفهان طراحی نرم افزارهای اندروید در اصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

19 آذر 1396

معرفی سیستم عامل CentOS معرفی سیستم عامل CentOS مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

25 آذر 1398

تکنیک Content First در طراحی سایت تکنیک Content First در طراحی سایت مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

14 فروردین 1401

تفاوت طراحی سایت اختصاصی با عمومی در چیست؟ تفاوت طراحی سایت اختصاصی با عمومی در چیست؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

06 دی 1396

معایب و سوالات رایج وردپرس معایب و سوالات رایج وردپرس مقالات سئو

پدیده تجارت

16 فروردین 1401

ماشین لرنینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟ ماشین لرنینگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

22 فروردین 1397

متد اسکرام چیست؟ متد اسکرام چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

22 فروردین 1395

نحوه استفاده از intent و finish در اندروید استودیو نحوه استفاده از intent و finish در اندروید استودیو مقالات موبایل

پدیده تجارت

28 بهمن 1397

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها