یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

چرا برنامه نویسی را یادبگیریم ؟

انتشار 05 آوریل 2022
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

بازار کار برنامه نویسی در ایران مثل سایر کشورهای دیگر در حال افزایش است و برنامه نویسی جز یکی از پر درآمد ترین مشاغل دنیاست.برنامه نویسان کامپیوتر سازندگان دنیای محاسبات هستند. آنها طراحی نرم افزار را به کدی تبدیل می کنند که رایانه ها می توانند آن را بخوانند ، سیستم های عامل و برنامه های کاربردی نرم افزاری را که مصرف کنندگان هر روز از آنها استفاده می کنند ، ایجاد می کنند. تعامل مردم با رایانه ها در بالاترین حد خود قرار دارد.تقاضا برای قدرت محاسباتی فقط در حال افزایش است و فرصت های شغلی بیشتری را برای افرادی که به برنامه نویسی کامپیوتر علاقه مند هستند باز می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ورود به این حرفه روند شغلی  با ما تا ادامه مقاله همراه باشید .

برنامه نویسی چیست؟

تعاریف بی شماری از برنامه نویسی کامپیوتر وجود دارد

“برنامه نویسی این است که چگونه کامپیوترها را برای حل مشکلات مجبور می کنید.”

در اینجا دو عبارت کلیدی وجود دارد که مهم هستند:

بدون برنامه نویس (شما) ، کامپیوتر بی فایده است. کامپیوتر کار و عملی که شما بهش  میگید رو انجام می دهد.

حل مشکلات: کامپیوترها ابزار هستند

مسلماً آنها ابزارهای پیچیده ای هستند ، اما اسرارآمیز یا جادویی نیستند: آنها برای سهولت کارها وجود دارند.

برنامه های کامپیوتری (یا نرم افزار) چیزی هستند که باعث کارکردن کامپیوترها می شود. بدون نرم افزار ، رایانه های مدرن فقط ماشین های پیچیده ای برای تبدیل برق به گرما هستند.

این نرم افزار در رایانه شما است که سیستم عامل شما ، مرورگر ، ایمیل ، بازی ها ، پخش کننده فیلم را اجرا می کند – تقریباً همه چیز.

برنامه نویسی یک کار خلاقانه است: هیچ راه درست یا غلطی برای حل یک مشکل وجود ندارد ، همانطور که هیچ روش درست یا غلطی برای ترسیم یک تصویر وجود ندارد.

 انتخاب هایی وجود دارد که باید انجام شود ، و ممکن است یک راه بهتر از دیگری به نظر برسد ، اما این بدان معنا نیست که راه دیگر اشتباه است! با مهارت و تجربه مناسب ، یک برنامه نویس می تواند نرم افزاری را برای حل تعداد نامحدودی از مشکلات ایجاد کند

از گفتن زمان رسیدن قطار بعدی شما تا پخش موسیقی مورد علاقه شماو…

 امکانات فقط با تخیل شما محدود می شود.

 به همین دلیل عاشقان ابن حرفه  زیاد هستند

. هنگامی که برنامه ای را برای رایانه ایجاد می کنید ، مجموعه ای ازد ، مجموعه ای از دستورالعمل ها را به آن می دهید که باید به ترتیب و دقیقاً طبق دستورالعمل اجرا شود. اگر به رایانه می گفتید از روی صخره بپرد ، این کار را می کند

کامپیوترها هرگز خسته نمی شوند و در انجام مکرر یک کار واقعا خوب عمل می کنند.مطالب بیشتر:روش های کسب درآمد از برنامه نویسی

چرا برنامه نویس را باید یاد بگیری ؟

.1 تضمین داشتن شغل و درآمد

ما در عصر فناوری زندگی می کنیم و رشد فناوری تقریباً متوقف نمی شود. از آنجا که استفاده از دستگاه های تکنولوژیکی هر سال در حال افزایش است ، همیشه تقاضای زیادی برای برنامه نویسان وجود خواهد داشت.

 مشاغلی مانند توسعه نرم افزار ، توسعه وب ، تحلیلگران سیستم های کامپیوتری و دیگر چشم انداز شغلی خوبی را برای 10 سال آینده نشان می دهند. رشد تخمینی آنها از 9 و تا مشاغل توسعه نرم افزار تا 21 است

2. بدون نیاز به مدرک چهار ساله

در حالی که یکی از راه های برنامه نویسی کسب مدرک علوم کامپیوتر است ، شما هنوز هم می توانید بدون مدرک برنامه نویس شوید. بسیاری از مشاغل برنامه نویسی نیازی به علوم کامپیوتر یا مدرک فناوری اطلاعات ندارند. در عوض ، آنها به توانایی های برنامه نویسی شما علاقه مند هستند. این بدان معناست که حتی اگر مدرک تحصیلی مفید باشد و چندین در را برای شما باز کند ، ضروری نیس

3. از خانه به کار می پردازید

آنجا که این شغل فقط به یک کامپیوتر با اتصال به اینترنت نیاز دارد ، کارکنان اغلب این فرصت را دارند که از راه دور کار کنند. گفته می شود ، این بستگی به سیاست شرکت دارد ، اما بسیاری چنین گزینه ای را ارائه می دهند. علاوه بر این ، اگر به عنوان یک فریلنسر کار می کنید ، کار شما همیشه از راه دور انجام می شود.

 کسی را برای افرادی که می خواهند بین کار و زندگی خانوادگی خود تعادل ایجاد کنند و احساس می کنند رفت و آمد دارند وقت گرانبهای خود را که می توانستند به طور متفاوتی صرف کنند ، هدر می دهد ، تبدیل به شغلی بسیار متقاضی می کند. همچنین به آنها اجازه می دهد بدون نیاز به جابجایی و نگرانی در مورد فاصله دفتر ، برای مشاغل در سراسر کشور درخواست دهند.

4. شما می توانید هر چیزی را که می خواهید ایجاد کنید

ههچ شغل دیگیری مثل برنامه نویسی نیست که به شما این فرصت را بدهد که ایده های خود را دیجیتالی کنید.

. با این حال ، ایجاد یک برنامه ، کار ساده ای نیست زیرا به تلاش ، زمان و پول نیاز دارد. در حالی که در سایر سناریوها ، شما به برنامه نویس پول می دهید تا برنامه ها و ایده های شما را زنده کند ، خود برنامه نویس باشید ، پول خ. درآمد بالقوه بالقوه. درآمد بالقوه بالقوهود را پس انداز کرده و برنامه را دقیقاً همانطور که می خواهید توسعه دهید. به خصوص که صادقانه بگویم ، هیچ کس نمی تواند ایده شما را دقیقاً همانطور که شما می خواهید پیاده کند.

5. درآمد بالقوه بالقوه

پول می تواند در اکثر مشاغل انگیزه ایجاد کند و در مورد برنامه نویسی تفاوتی وجود ندارد. بیشتر مشاغلی که می توانید با مهارت های برنامه نویسی به دست آورید دارای حقوق بالاتر از متوسط ​​هستند. در حالی که دستمزد یک برنامه نویس به وضعیت و نوع شغل بستگی دارد ، متوسط ​​حقوق یک برنامه نویس رایانه 84،280 دلار است ، در حالی که متوسط ​​حقوق یک توسعه دهنده نرم افزار 103،620 دلار است.

6. شما نحوه عملکرد نرم افزار را درک می کنید

وقتی از رایانه استفاده می کنیم ، از طریق ماوس و صفحه کلید با آن ارتباط برقرار می کنیم ، اما واقعاً متوقف نمی شویم و به برنامه ای که در پس زمینه اجرا می شود فکر می کنیم. برنامه نویسی شما را با نرم افزار ، برنامه ها ، دستگاه ها و وب سایت ها آشنا می کند و به درک آنها کمک می کند. با توجه به این آشنایی ، ابزارهای فناوری جدید را بسیار سریعتر درک کرده و به کار می گیرید

7. به شما پشتکار می آموزد

یادگیری برنامه نویسی کامپیوتر به شما می آموزد که مشکلات را در پرتو راه حل ها ببینید. برای هر مشکلی که ممکن است با آن روبرو شوید ، شروع به ایده پردازی در مورد چگونگی حل آن می کنید. نتایج مثبتی که از طوفان فکری و رفع مشکلات به دست می آید ، چشم انداز مثبتی به شما می دهد و شما را مجبور می کند تا هر چه سخت تر به مشکل رسیدگی کنید. شما عزم خود را جزم می کنید که راهی برای یافتن راه حل بیابید و از این طریق به فردی راه حل محور تبدیل می شوید.

8. شما ترکیب مهارت های فنی و خلاقیت را یاد می گیرید

همه صنایع به شما این فرصت را نمی دهند که از مهارت های فنی و خلاقیت خود به عنوان برنامه نویسی استفاده کنید.

این امر به دلیل ماهیت کار  برنامه نویسی امکان پذیر است. بر شناسایی مسائل و حل آنها تمرکز دارد. با این حال ، همیشه مشکلات زیادی هست که راه حل های خاص خودشو میطلبه ، به همین دلیل است که می توانید آنها را حل کرده و در عین حال هر بار راه حل های جدیدی پیدا کنید.

این امر برنامه نویسی را به یک حرفه بسیار چالش برانگیز و هیجان انگیز تبدیل می کند.

9.مهارت حل مسئله را توسعه می دهید

در دنیای برنامه نویسی ، غالباً گفته می شود که برنامه نویسی تماماً مربوط به حل مشکلات است و برنامه های کامپیوتری باید مشکلات را برای ما حل کنند. یادگیری برنامه نویسی کمابیش کدگذاری و تعیین نحوه برخورد با مسائلی است که در حین کد نویسی به وجود می آید و راه حل هایی برای آنها پیدا می کند. هر چه بیشتر این مشکلات را حل کنید ، عملی تر می شود. حتی ممکن است از این طرز فکر حل مسئله در جنبه های مختلف زندگی حرفه ای خود استفاده کنید و نه تنها هنگام کد نویسی.

10. مشاغل شخصی خود را باز کنید

مشاغل آزاد راهی است که بسیاری از برنامه نویسان در نهایت آن را انتخاب کردند. دانستن نحوه کد نویسی به شما این امکان را می دهد که به دنبال راه اندازی کسب و کار راه اندازی کسب و کار فروشگاه آنلاین شرکت طراحی وب سایت ددوره های برنامه نویسی آنلاین تدریس خصوصی و موارد دیگر را ارائه دهید. فرصت ها بی پایان است. چیزی که آن را بهتر می کند این است که تقاضا برای این نوع مشاغل نیز زیاد است. برنامه نویسی مهارتی است که دارای مزایای بیشماری است. برخی از مزایایی که با دانستن کد به دست می آید شغل تضمینی ، ایجاد برنامه های کاربردی جالب ، توسعه مهارت حل مسئله و حتی گاهی اوقات فرصت کار در خانه فریلنسری است.

کلام آخر:

آیا با تمام این سختی ها و باگ هایی که حین کد زدن ایجاد مشیوند بازم انتخاب شما برنامه نویسه به عنوان شغل دلخواه .آژانس دیجیتال مارکتینگ پدیده با ارائه بهترین راهکارها در جلسات مشاوره ای و نگارش استراتژی کسب و کار آنلاین ,  و بهترین مدرسان در امر آموزش  همراه همیشه شما عزیزان می باشد.اعتقاد ما بر این شعار است: آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است. 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

اشتباهات رایج در طراحی اپلیکیشن اشتباهات رایج در طراحی اپلیکیشن مقالات موبایل

پدیده تجارت

19 سپتامبر 2017

روش های افزایش فالوور در اینستاگرام روش های افزایش فالوور در اینستاگرام مقالات شبکه های اجتماعی

پدیده تجارت

07 مارس 2017

بررسی ویژگی های اندروید9 بررسی ویژگی های اندروید9 مقالات موبایل

پدیده تجارت

27 فوریه 2020

وظایف مدیر پروژه نرم افزاری وظایف مدیر پروژه نرم افزاری مقالات موبایل

پدیده تجارت

13 آوریل 2016

تکنیک های افزایش سرعت وردپرس تکنیک های افزایش سرعت وردپرس مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

09 آوریل 2022

چگونه بارگذاری صفحات سایت را بالا ببریم؟ چگونه بارگذاری صفحات سایت را بالا ببریم؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

04 نوامبر 2017

دیجیتال برندینگ چیست؟ دیجیتال برندینگ چیست؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

29 جولای 2019

تبلیغات اینترنتی و تجارت الکترونیک تبلیغات اینترنتی و تجارت الکترونیک مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

26 دسامبر 2017

نتایج یک روز کاری خوب در پدیده نتایج یک روز کاری خوب در پدیده مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

10 اکتبر 2017

گوگل آنالتیکس چیست؟ گوگل آنالتیکس چیست؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

28 اکتبر 2017

چگونه یک طراح سایت حرفه ای  شویم ؟(قسمت اول) چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم ؟(قسمت اول) مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

15 مارس 2022

دیدگاه کاربران

0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *