یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

معیار شما برای انتخاب بهترین شرکت طراحی اپلیکیشن اندروید چیست ؟

انتشار 20 آذر 1396
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

شاید شما هم جز آن دسته افرادی باشید که تصمیم به داشتن یک اپلیکیشن موبایل برای شخص یا سازمانتان گرفته اید…و با تحقیقی که انجام داده اید نیاز به آموزش اندروید را در خود ندیده اید.با کمی تحقیق در بین دوستان و جستجو در سایت گوگل به این نتیجه رسیده اید که سفارش خود را برون سپاری کنید .

 

سوال ؟!! برای انتخاب بهترین شرکت برنامه نویسی اندروید در اصفهان و دیگر شهرهای بزرگ کشور چه معیارهایی در نظر گرفته اید؟

 

اجازه بدهید ما این سوال را پاسخ بدهیم :

1- انتخاب مجری از بین شرکتهای رسمی در این زمینه و نه افراد و کسانی که مکان ثابت ندارند.

2-شرکتی که انتخاب می شود باید نمونه کارهای قوی در زمینه طراحی اندروید داشته باشد.

3- توجه کنید ما کلا دو دسته نرم افزار اندروید داریم. یکی آنهایی که نیاز به بستر اینترنت نداشته و بصورت افلاین کار می کنند و دیگری آن دسته از نرم افزارانی که نیاز به پنل مدیریت قوی داشته و به اصطلاح نیاز به وب سرویس دارند که این مورد را جز شرکتهایی حرفه ای در این امر شرکت های دیگر قادر به پیاده سازی آن نیستند.پس در انتخاب خود دقت کنید.

 

4- از لحاظ خدمات پشتیبانی نرم افزار بتوانند بسته کامل و جامعی ارائه دهند.

5-در زمینه توسعه نیز بتوانند در کنار شما بوده و بهترین پیشنهادات را ارائه نمایند.

6-و….

 

دوستان عزیز و همراهان دل صادقانه خدمت شما عرض می کنیم با توجه به بازار آشفته ای که در حال حاضر در زمینه های آی تی در کشور وجود دارد .

برای انتخاب مجری طرح های خود همیشه بادقت و وسواس کافی عمل نموده و موضوع قیمت را در درجه دوم اهمیت خود قرار بدهید.

اندروید چیست ؟

اندروید یک نرم افزار، سیستم عامل است که توسط شرکت گوگل ساخته شده و در دوره های زمانی نسخه های جدید آن با پیشرفت های چشمگیری عرضه می‌شود؛ در ابتدا سیستم عامل اندروید تنها بروی تلفن های هوشمند اندرویدی پیدا می‌شد، ولی هم اکنون ساعت ها، تلوزیون ها و.. بسیاری دیگر از دستگاه های هوشمند از این سیستم عامل بهره می‌گیرند و این سیستم عامل به پرهوادار ترین سیستم عامل موجود تبدیل شده است!

 

به عنوان وظیفه، باید گفت اندروید نوعی مترجم بین شما و دستگاه شماست که باید درخواست های شما را به سخت افزار بفهماند تا سخت افزار درخواست شما را اجرا کند.

 

به عنوان نمونه هنگامی که با فشار دادن یا لمس کردن یک دکمه تصویری را با دوربین می‌گیرید اندروید با متوجه می‌شود که با این کار شما چه دستوری را باید برای سخت افزار ارسال کند تا درخواست شما انجام شود.

 

خود سیستم عامل اندروید بدست شرکت گوگل هر بار گسترش می‌یابد و شرکت هایی سازنده تلفن های هوشمند بسیاری از این سیستم عامل پر هوادار بهره می‌گیرند؛ شرکت های مانند: Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, HTC, LG و بسیاری از برند های چینی که به تازگی سهم بسیاری هم در بازار تلفن های هوشمند بدست آورده اند؛ نماد یا همان لوگوی اندروید رباتی سبز رنگ است که بی شک بار ها آن را دیده اید.

سرآغاز اندروید کجاست؟

اندروید کمابیش از سال ۲۰۰۵ میلادی بدست شرکت گوگل وارد بازار شد اما شرکت گوگل اندروید را اختراع نکرده است! سیستم عامل اندروید بر پایه کرنل سیستم عامل لینوکس ساخته شده که اگر درباره فناوری اطلاعات یا IT اطلاعاتی داشته باشید منظور از کرنل لینوکس را متوجه می‌شوید.

فرق بین iPhone و Android چیست؟

سیستم عامل اندروید را نمی‌توان با iPhone مقایسه کرد! چرا؟ به این دلیل که Android سیستم عامل است اما iPhone نوعی دستگاه هوشمند است که خودش سیستم عاملی منحصر بفرد بنام iOS دارد!

 

بنابراین پرسش باید به اینگونه تغییر کند که فرق بین Android و iOS چیست؟

 

همانگونه که در ابتدا هم گفته شد iOS مانند Android یک سیستم عامل است اما سیستم عاملی که فراگیر نیست و هر شرکت سازنده تلفن هوشمندی نمی‌تواند از آن استفاده کند و تنها شرکت Apple سازنده این سیستم عامل است که می‌تواند بروی دستگاه هایش از آن بهره بگیرد.

 

برخلاف سیستم عامل iOS سیستم عامل اندروید، سیتم عاملی متن باز و همگانی است و هر شرکت سازنده تلفن های هوشمند می‌تواند از آن بهره مند شود.

 

تلفن های هوشمندی که چه از iOS و چه از Android بهره می‌برند کمابیش کارایی یکسانی دارند به عنوان نمونه هر دو قابلیت اتصال به شبکه های WiFi را دارند، همگی می‌توانند با بهره گیری از دوربین تصاویری را بگیرند یا ویدئو ذخیره کنند یا پیام بفرستند، اما بیشتر تفاوت این دو سیستم عامل بروی ظاهر و روش کار است.

البته گفتنی است که سیستم عامل iOS همچنان کمبود هایی نسبت به سیستم عامل Android دارد و نمی‌توان از دیدگاه وسعت عملکرد این دو سیستم عامل را یکی دانست.

چرا اندروید در هر تلفن هوشمند شکلی متفاوت دارد؟

شاید برای شما هم سوال شده باشد که تمام تلفن های هوشمند iPhone منو و بطور کلی ظاهر نرم افزاری یک شکل و یکسانی دارند اما هنگامی که به سراغ تلفن های هوشمند اندرویدی می‌روید هر شرکت سازنده یک ظاهر متفاوتی برای خود دارد!

 

همانگونه که در ابتدا هم گفتیم، سیستم عامل اندروید متن باز است و به همین دلیل هر شرکت سازنده تلفن هوشمند می‌‌تواند با ایجاد تغییراتی چه از دیدگاه ظاهری و یا عملکرد سیستم عاملی سفارشی شده از اندروید را برای کاربران خود ارائه کند.

 

نسخه خالص سیستم عامل اندروید که با عبارت ” Stock Android” شناخته می‌شود نسخه ای است که هیچگونه دستکاری بروی آن انجام نشده و همان چیزی است که شرکت گوگل در تلفن های هوشمند منصوب به خودش یعنی Google Nexus ارائه می‌کند.

 

اما شاید جواب کامل تر به اینکه چرا سیستم عامل اندروید در هر تلفن هوشمندی ظاهر متفاوت دارد باید گفت، بخش ظاهری سیستم عامل اندروید برعهده رابط کاربری یا همان User Interface است که هر شرکت سازنده برای خود رابط کاربری مخصوصی را دارد؛ به عنوان نمونه شرکت سامسونگ رابط کاربری بنام  را TouchWiz برای تلفن های خودش طراحی کرده است و یا رابط کاربری شرکت ال جی رابط کاربری UX را ارائه می‌کند و..

اندروید ویژگی بی همتایی دارد؟

با یک نمونه این پرسش را پاسخ می‌‎دهیم! به عنوان نمونه اگر بخواهید یک تلفن هوشمند با سیستم عامل iOS خریداری کنید، انتخاب های شما iPhone، iPhone و باز هم iPhone باید باشد! اما اگر یک تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید بخواهید، از دیدگاه های بسیار گسترده تری توانایی انتخاب دارید؛ از بین شرکت های مختلف و با مدل های مختلف تنوع بسیاری بین قیمت ها، قدرت های پردازشی و ظاهر و.. وجود دارد و می‌توانید به دلخواه یک پرچم دار یا یک تلفن هوشمند مقرون به صرفه انتخاب کنید؛ از طرفی تلفن های هوشمند با سیستم عامل اندروید بسیار انعطاف پذیر و قابل سفارشی سازی است.

 

از آنجایی که بیشتر گفتگو ها پیرامون iOS و Android است بنابراین چیزی درباره دیگر سیستم عامل ها نمی‌گوییم!

 

شرکت پدیده تجارت جامع ترین شرکت رسمی طراحی نرم افزارهای تلفن همراه در اصفهان و کشور

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

چه کسانی باید برنامه نویسی را یادبگیرند؟ چه کسانی باید برنامه نویسی را یادبگیرند؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

05 شهریور 1396

نحوه استفاده از intent و finish در اندروید استودیو نحوه استفاده از intent و finish در اندروید استودیو مقالات موبایل

پدیده تجارت

28 بهمن 1397

مزایای ویدیو مارکتینگ مزایای ویدیو مارکتینگ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

19 آذر 1398

طراحی اپ در اصفهان طراحی اپ در اصفهان مقالات موبایل

پدیده تجارت

12 شهریور 1398

خطای صفحه سفید وردپرس چیست؟ خطای صفحه سفید وردپرس چیست؟ مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

19 دی 1398

مشکلات استفاده از React Native مشکلات استفاده از React Native مقالات موبایل

پدیده تجارت

23 اسفند 1397

آموزش مجازی (Virtual training) چیست ؟ آموزش مجازی (Virtual training) چیست ؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

04 اسفند 1395

مزایای طراحی سایت به زبان PHP مزایای طراحی سایت به زبان PHP مقالات

پدیده تجارت

17 بهمن 1396

طراحی سایت رسمی یا غیر رسمی طراحی سایت رسمی یا غیر رسمی مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

13 آذر 1396

مقایسه وردپرس و جوملا مقایسه وردپرس و جوملا مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

06 مهر 1392

مقالات قدیمی چه تاثیری بر سئو سایت دارند؟ مقالات قدیمی چه تاثیری بر سئو سایت دارند؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

17 فروردین 1401

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها