یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

دلایل شکست اغلب کسب و کار های آنلاین چیست؟

انتشار 13 آبان 1397
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

نداشتن تجربه و دانش کافی در هر زمینه ای می تواند تنها شکست را برای شما به ارمغان آورد. این قائده در مورد کسب و کارهای آنلاین نیز صدق میکند. به این منظور که شکست در کسب و کارهای آنلاین می تواند به راحتی برای شما پدید آید اگر شما نکات مهمی را در این زمینه رعایت نکنید.

شاید از مهم ترین پیش نیازهای موفقیت در کسب و کارهای آنلاین هدف برنامه ریزی شده از قبل باشد. این هدف باید خلاقانه، پرمغز و مرتبط با ماهیت کسب و کار شما باشد.

در ادامه مواردی که شما را به شکست در کسب و کار آنلاین نزدیک خواهد کرد اشاره میکنیم. این موارد بر اساس عوامل زیادی بوجود خواهند آمد که در اکثر مواقع عدم تجربه کافی در آن زمینه دلیل شکست آن خواهد بود.

 

نداشتن تجربه، یعنی با طناب پوسیده داخل چاه رفتن!:

 

نداشتن تجربه یکی از دلایل اصلی در شکست در کسب و کار خواهد بود. اگر بی‌تجربه باشید و یا حتی مدیریت درستی اتخاذ نکنید، هدف نهایی کسب و کار شما به شکست حتمی ختم خواهد شد! اما چه باید کرد!؟ نداشتن تجربه صرفا نمی تواند بهانه خوبی برای عدم تاسیس یک کسب و کار آنلاین باشد. پس به نظر شما، چاره چیست؟

یکی از بهترین راه حل ها در این زمینه مشورت با افراد موفق در این زمینه می باشد. به این مفهوم که هنگام شروع یک کسب و کار جدید، حتما توصیه می‌شود از تجربیات افراد و شرکت های موفق استفاده کنید. آنها می‌توانند در رسیدن به هدف نهایی و در نتیجه موفقیت کسب و کار آنلاین شما سهم بزرگی داشته باشند!

 

عدم اسپانسر = نداشتن شانس در برند سازی!:

 

داشتن یک حامی مالی و به بیان بهتر اسپانسر در هر زمینه ای می تواند باعث قوت قلب و سکوی پیشرفت شما به حساب آید.! این نکته در مورد کسب و کارهای آنلاین نیز به درستی هرچه تمام تر صدق می کند. زمانی که شما در فکر تاسیس یک کسب و کار آنلاین هستید، سعی کنید ابتدا با داشتن یک اسپانسر و حامی مالی مسیر پیش روی خود به سمت موفقیت را کمی هموارتر کنید.!

از طرفی دیگر، اگر شما بدون اسپانسر گام به عرصه ی کسب و کارهای آنلاین بگذارید و یا برنامه ای برای آن نداشته باشید، پس شما نمی توانید انتظار برند شدن کسب و کار آنلاین خود را داشته باشید.! چرا که یکی از ضرورات شناخته شدن و برندسازی، تبلیغات گسترده برای آن خواهد بود و هنگامی که شما پشتتان به اسپانسری گرم باشد، نباید نگران آن باشید.!

 

نداشتن صبر و حوصله = خودکشی دراز مدت کسب و کار آنلاین شما!:

 

یکی از ویژگی های بارز و مشخص افراد موفق در این است  که بردبار و صبور هستند و به گفته ی ما ایرانی ها “ره صد ساله را یک شبه نمی روند“! .یعنی می دانند برای موفقیت باید کارهای ساده وگاهی حوصله سربر را پی درپی انجام دهند.  شاید پیش خود فکر کنید که بعضی وقت ها صبرکردن هیچ توفیری برای ما نداشته و ما عملا همان جایی که بودیم باقی می مانیم! این حرف بستگی به سعی و تلاش شما نیز دارد.

به این منظور که اگر شما با تلاش و سعی شبانه روزی و همچنین داشتن بردباری در این زمینه، این راه پر پیچ و خم و پر مخاطره را با سرانجامی خوش به پایان می رسانید.

 

تولید محتوا نامطلوب و نامربوط، شما را از موفقیت دور و دوتر خواهد کرد!:

 

یکی از مهم ترین ابزار های مورد نیاز برای تبلیغ کسب و کار های آنلاین و کمک به مسیر پیشرفت آن، تولید محتوا در رابطه با کسب و کار مربوطه خواهد بود.

حال شما در نظر بگیرید که برای تولید محتوا از مطالب نامربوط به موضوع اصلی کسب و کار آنلاین استفاده کنید. به نظرتان چه اتفاقی می افتد؟ آیا می توان از آینده کسب و کار آنلاین شما موفقیت چشمگیری انتظار داشت؟ البته جواب بسیار شفاف و واضح است، البته که نه! یکی از شروط اصلی رسیدن به این رویای دست یافتنی، تولید محتوای قدرتمند و در عین حال مرتبط به موضوع و ماهیت اصلی شما باشد.

در آن زمان است که شما با داشتن پشتکار و همچنین سعی و تلاش بیشتر، کسب و کار آنلاین خود را به یکی از موفق ترین کسب و کار ها در زمینه خاص خود مبدل ساخته اید.!

 

سخن آخر:

 

بنابراین همانطور که در بالا نیز به آن اشاره جامعی شد، در زمینه کسب و کار های آنلاین مواردی هستند که هم از شکست شما جلوگیری خواهد کرد و هم کسب و کار شما را به یک برند بین المللی و قدرتمند تبدیل خواهد کرد.

یکی از راه های مشکل گشا مشاوره تخصصی برای نیافتادن در تله شکست خواهد بود. شرکت پدیده تجارت با نزدیک به یک دهه سابقه کار در زمینه مباحث آی تی و تجارت الکترونیک و همچنین با کوله باری از تجربه و دانش کاری، با آغوش باز منتظر شما جهت مشاوره تخصصی خواهد بود. جهت تعیین وقت برای امر مشاوره، با ما تماس حاصل فرمائید.

 

*آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است*

تولید شده در بخش تولید محتوا پدیده تجارت

 

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

نیاز مشتری چیست؟ نیاز مشتری چیست؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

16 فروردین 1401

آقای نقنه دوره آموزش موشن گرافیک آقای نقنه دوره آموزش موشن گرافیک

پدیده تجارت

12 خرداد 1397

دانستنی های طراحی اپلیکیشن اندروید دانستنی های طراحی اپلیکیشن اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

15 مهر 1398

چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

15 اردیبهشت 1397

طراحی سایت در اصفهان طراحی سایت در اصفهان مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

29 مهر 1397

آموزش فتوشاپ در اصفهان آموزش فتوشاپ در اصفهان مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

17 مرداد 1396

طراحی اپلیکیشن مانند اسنپ در کمترین زمان طراحی اپلیکیشن مانند اسنپ در کمترین زمان مقالات موبایل

پدیده تجارت

07 تیر 1399

 مقایسه بین React.JS و Vue.JS  مقایسه بین React.JS و Vue.JS مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

23 اسفند 1400

تفاوت برنامه نویسی سفارشی وب و طراحی وب سایت با CMS تفاوت برنامه نویسی سفارشی وب و طراحی وب سایت با CMS مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

10 شهریور 1393

آموزش ساخت کلیپ برای اینستاگرام در اصفهان آموزش ساخت کلیپ برای اینستاگرام در اصفهان مقالات شبکه های اجتماعی

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

ثبت نام «دوره دیجیتال مارکتینگ کمبو» آغاز شد !