یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

نقش موشن گرافیک در بهبود بازار کسب و کار آنلاین

انتشار 13 شهریور 1397
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

موشن گرافیک . این نام، نام یک حرفه ی بسیار موفق در عصر امروزه است که امروزه آن را بسیار زیاد می شنویم. طراحی موشن گرافیک امروزه بسیار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد که مهم ترین دلیل این محبوبیت استفاده از تصاویر پویا و متحرک به جای تصاویر ثابت و ایستا می باشد.

به عبارتی دیگر برای تبلیغات می توان گفت بهترین راه آن تیزر تبلیغاتی می باشد که از طریق موشن گرافیک قابل تولید است.در ادامه به بررسی موشن گرافیک و نحوه ی طراحی آن می پردازیم.

اولین گامی که باعث میشود بهتر طراحی موشن گرافیک را درک کرد این است که برای ساخت یک موشن گرافیک از چه نرم افزاری هایی می توان استفاده کرد؟نرم افزارهای زیادی برای تولید موشن گرافیک امروزه استفاده می شوند مانند:  Adobe AfterEffects،Adobe premierو Autodek 3DS max که از مهم ترین و پرکاربرد ترین آن ها می توان به افتر افکت اشاره کرد.

این نرم افزار دارای محیطی انعصاف پذیر و قدرتمند می باشد و دارای رابط گرافیکی مستحکمی هم هست که همین موضوع باعث شده است کاربران  علاقه زیادی برای کار با این نرم افزار از خود نشان دهند.

از مزایای دیگری که می توان برای موشن گرافیک و البته افترافکت بیان کرد، تاثیر پررنگ و مهم در بهبود کسب و کارهای آنلاین است. اما قبل از اینکه به این نکات بپردازیم، شاید بهتر است بیشتر در مورد موشن گرافیک و افترافکت بدانیم.

آشنایی بیشتر با موشن گرافیک:

مطمئننا یکی از مهمترین و به طبع بسیاری از فعالان در این زمینه، مهم ترین عنصر یک موشن گرافیک خوب و تاثیر گذار، اطلاعات صحیح و همچنین کاربردی می باشد.
که در بهترین شرایط با اضافه کردن یک لینک منبع کمکی و ترجیحا پر تکرار در همان صفحه، به نوعی یک فهرست کمکی برای موشن گرافیک شما تبدیل خواهد شد.

نکته ی دیگری که بسیار مهم می باشد این است که :بهترین ویدیوهایی که با موشن گرافیک طراحی می شوند، از بهترین انیمیشن ها در ایجاد تصویر جذاب و همچنین قابل فهم و به دور از هرگونه ابهام بهره می گیرند.

حرفه ی موشن گرافیک در حال حاضر به یکی از بهترین روش های توضیح ایده های مهم، افزایش سطح آگاهی و جذب مشتری تبدیل شده است. شما به راحتی با استفاده از این روش می توانید کسب و کار آنلاین خود را به دیگران معرفی کنید و نگران تبلیغات برای آن نیز نباشید، چرا که موشن گرافیک به خوبی این کار را برای شما انجام خواهد داد.

حال که با کلیت موشن گرافیک آشنا شدیم، به دلایل محبوبیت آن و تاثیر پررنگ آن در کسب و کارهای آنلاین نیز می پردازیم.چند دلیل بسیار جالب وجود دارد که به ما توضیح می دهد که: چرا موشن گرافیک تاثیر مستقیم با بهبود کسب و کارهای آنلاین دارند؟

موشن گرافیک

تاثیر مستقیم موشن گرافیک بر میزان فروش:

اولین و مهم ترین گامی که برای اجرای موشن گرافیک باید انجام شود، اضافه کردن ویدیوی محصول مورد نظر به صفحات مرتبط است. تحقیقات انجام شده نشان دهنده آن است که افزودن ویدیوی مربوط به کاربرد محصولات میزان فروش آن را تا حدود ۸۰ درصد و حتی در برخی موارد خاص تا بیش از آن افزایش می دهد.
طبق بررسی های انجام شده موشن گرافیک می تواند فروش مستقیم محصولات را تحت تاثیر قرار دهد.این یک مزیت بسیار بزرگ برای کسب و کارهای آنلاین به شمار خواهند رفت.

بنابراین می توان گفت که طراحی موشن و ویدیوها با ایده خلاقانه و منحصر به فرد و هیجان انگیز می تواند داده ها و اطلاعات ارزشمندی را وارد ذهن کرده و مشتری را تحت تاثیر آن قرار دهد قرار دهد.

موشن گرافیک اعتماد ایجاد می کند:

جلب اعتماد مشتری پایه و اساس اصلی فروش به حساب می آید. همانطور که می دانید، موشن گرافیک منجر به ایجاد اعتماد و روابط بلندمدت با کاربران و مشتریان خواهد شد

. بنابراین ارائه اطلاعات کامل و مفید در قالب موشن گرافیک و انتقال اطلاعات به کاربران، می تواند اعتماد آن ها را به سمت برند شما سرازیر کند. اگر موفقیت در موشن گرافیک یکی از اهداف کسب و کار شما است کار بر روی موشن گرافیک را جدی بگیرید. چراکه بسیاری از کاربران و مشتریان از طریق همین احساس و طرز فکر قبلی محصولات کسب و کار آنلاین شما رو دنبال میکنند.

موشن گرافیک تاثیر به سزایی بر روی سئوی سایت دارد:

وجود موشن گرافیک باعث افزایش زمان حضور کاربران در سایت می شود و همین موضوع یعنی افزایش سئوی سایت شما. یعنی باعث می شود تا موتور جستجوی گوگل این سایت را به عنوان سایتی با محتوای خوب بشناسد.

بنابراین سئو و رتبه بندی سایت نیز بهبود می یابد. همین موضوع نیز باعث برندسازی شما و معرفی برند شما به دیگران خواهد شد. پس نتیجه میگیریم برای داشتن یک کسب و کار آنلاین موفق، شما نیاز مبرم به موشن گرافیک و همچنین رعایت نکات قابل توجه آن خواهید داشت.

 

اگر شما قصد ایجاد یک کسب و کار آنلاین برای خود دارید، اگر نمی دانید باید از کجا شروع کنید، اگر برای این کار دو دل هستید، با مجموعه پدیده تجارت تماس بگیرید.

شرکت پدیده تجارت یکی از برندهای محبوب در زمینه طراحی سایت اختصاصی با ده سال سابقه کار در زمینه مباحث IT و تجارت الکترونیک، عضو اتحادیه و همچنین با کوله باری از تجربه و دانش با آغوش باز از عزیزان علاقه مند به این مبحث استقبال خواهد کرد. همچنین می توانید جهت مشاهده نمونه کارهای موشن گرافیک مجموعه پدیده تجارت، به قسمت نمونه کار کلیک فرمائید.

 

*آینده از آن کسب و کارهای آنلاین است*

تولید شده در بخش تولید محتوا پدیده تجارت

 

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ چگونه در اندروید استودیو ListView سفارشی بسازیم؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

15 اردیبهشت 1397

ریتارگتینگ چیست؟ ریتارگتینگ چیست؟ مقالات برندینگ

پدیده تجارت

30 دی 1398

المنتور چیست ؟ المنتور چیست ؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

21 فروردین 1401

طراحی وب سایت شرکتی در اصفهان طراحی وب سایت شرکتی در اصفهان مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

20 تیر 1399

دامنه ی ir یا com? دامنه ی ir یا com? مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

11 آذر 1392

مهارت های برنامه نویس فرانت اند و بک اند مهارت های برنامه نویس فرانت اند و بک اند مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

23 آذر 1398

درباره php بیشتر بدانیم درباره php بیشتر بدانیم مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

11 خرداد 1398

نکاتی که قبل از طراحی سایت و اجرای ایده باید بدانید! نکاتی که قبل از طراحی سایت و اجرای ایده باید بدانید! مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

07 آذر 1396

طراحی سایت کاربردی و تجاری در اصفهان طراحی سایت کاربردی و تجاری در اصفهان مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

04 شهریور 1397

اهمیت کلمات کلیدی در سئو اهمیت کلمات کلیدی در سئو مقالات سئو

پدیده تجارت

20 فروردین 1401

آموزش طراحی Seekbar در اندروید استودیو آموزش طراحی Seekbar در اندروید استودیو مقالات موبایل

پدیده تجارت

19 خرداد 1397

آموزش طراحی Snackbar در اندروید آموزش طراحی Snackbar در اندروید مقالات موبایل

پدیده تجارت

19 خرداد 1397

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها