یک فنجان مشاوره
مهـمـان مــا باشیـد

شـمـــاره تــمــاس
031-36628509

معرفی بهترین کتابخانه های اندروید

انتشار 24 اسفند 1400
دیدگاه ها 0
زمان تقریبی مطالعه
گردآوری پدیده تجارت

از آنجا که اندروید در بازار سیستم عامل های تلفن همراه پیشرو است و یک رهبر صنعت سیستم عامل تلفن همراه است وهمچنین برای تأمین تقاضای فنی کاربران ، نیاز به برنامه نویسی بیشتر است.با این حال ، توسعه یک برنامه آندروید بدون جادوی کتابخانه های Android همیشه یک کار طاقت فرسا است.چنین کتابخانه هایی از طریق راه حل های جالب به کاهش زمان ، تلاش و هزینه مورد نیاز برای ایجاد یک برنامه اندرویدی کمک می کنند.در مقاله قبلی تحت عنوان معرفی بهترین کتابخانه های اندروید ما به معرفی تعدادی از بهترین کتابخانه ها پرداختیم ، اکنون کتابخانه های کاربردی دیگر را مورد بررسی قرار میدهیم  تا شما عزیزان بتوانید از بین آنها متناسب با علاقه و کار خود بهترین را برگزینید.پس باما همراه شوید..

معرفی بهترین کتابخانه های اندروید


 

در اینجا شما می توانیدتعدادی از کتابخانه های برتر Android را برای سهولت و کارآیی توسعه برنامه آندروید خود مشاهده کنید. قبل از ادامه ، بگذارید ببینیم تزریق وابستگی (dependency injection) چیست و نقش آن در کتابخانه های Android چیست؟

تزریق وابستگی مانند درهای ورودی است که به هر نوع کتابخانه اجازه می دهد تا به راحتی به پایگاه داده ، مدل های چارچوب برنامه دسترسی پیدا کند و چندین فعالیت رمزگذاری دیگر را نیز برای دستیابی به یک مدل برنامه انجام شده ، انجام دهد.

اکنون که در مقاله معرفی بهترین کتابخانه های اندروید با 6 مورد از کتابخانه ها آشنا شدید ،بیایید بقیه آنهارا باهم بررسی کنیم:

شماره 7 :  کتاب خانه ButterKnife

بهترین کتابخانه های اندروید

ButterKnife یکی از کتابخانه های محبوب اندروید است که از اتصال صحافی پشتیبانی می کند و شماره های شناسایی را به بازدیدها بدون هیچ گونه تلاش اضافی اختصاص می دهد. به نظر می رسد ButterKnife و Dagger حاشیه نویسی های مشابهی دارند اما تنها تفاوت در حاشیه نویسی آن است که برای ایجاد کد تکرار (boilerplate) استفاده می شود ، در حالی که Dagger چنین نیست.

شماره 8: کتاب خانه Android Databinding

بهترین کتابخانه های اندروید

این کتابخانه اتصال دهنده دید دیگری است که از هیچ حاشیه نویسی استفاده نمی کند. همچنین از آن برای فرمت های اعلامی استفاده می شود تا مولفه های رابط کاربر از طرح های برنامه را افزایش دهد. اگر می خواهید یک برنامه جذاب بسازید که از این Android Databinding استفاده کند بهترین گزینه است.

شماره 9:  کتابخانهStetho

بهترین کتابخانه های اندروید

Stetho یک کتابخانه اندرویدی فوق العاده است که به عنوان پل رفع اشکال برای برنامه های اندرویدی عمل می کند. بدون محدود کردن عملکرد آن فقط به بازرسی شبکه ، کنسول جاوا اسکریپت ، بازرسی پایگاه داده و غیره. علاوه بر این ، Stetho به توسعه دهندگان کمک می کند تا به ویژگی های مختلف موجود در گزینه Developer Tools از مرورگر وب دسک تاپ Chrome دسترسی پیدا کنند.

شماره 10:  کتابخانهRxJava2

 بهترین کتابخانه های اندروید

اگر می خواهید برنامه های Reactive را در برنامه خود پیاده کنید ، RxJava2 کتابخانه آندروید ایده آل برای شماست. این کتاب بیشترین برنامه را برای اکثر توسعه دهندگان ترجیح می دهد زیرا توانایی برجسته سازی سریع خطاها نسبت به کتابخانه های دیگر را دارد و به شما امکان تصمیم گیری موثر در مورد عملکرد عملکرد برنامه را می دهد.

شماره 11: کتابخانه MPAndroid chart

 بهترین کتابخانه های اندروید

نمودار MPAndroid عمدتا برای ایجاد نمای گرافیکی از داده ها استفاده می شود. با استفاده از این نمودار MPAndroid به توسعه دهندگان کمک می کند تا داده ها را در نمودارهای رادار ، شمعدان ، میله ، حباب و نمودار به نمایش بگذارند. جدا از آن ، گزینه هایی دارد که می توانید انیمیشن ، مقیاس و غیره را به نمودار اضافه کنید.

شماره 12:  کتابخانه Holo Graph

کتابخانه Holo Graph

این یک کتابخانه گرافیکی محبوب در بین توسعه دهندگان و شرکت های توسعه دهنده برنامه اندروید است. این کتابخانه نمودار هولو به طراحان کمک می کند تا نمودارها و نمودارها را بی نقص طراحی کنند. با پنجره تعاملی برنامه های اندرویدی شما می تواند شگفت انگیز به نظر برسد.

شماره 13 : کتابخانه Gravity View

کتابخانه Gravity View

توسعه دهندگان برای کج کردن تصاویر داخل برنامه با استفاده از سنسورها از Gravity View استفاده می کنند. این کتابخانه Gravity view از حسگرهای حرکتی ابزار Android برای عملکرد آن استفاده می کند. به همین دلیل کاربران می توانند پس از نصب این نمای گرانش ، با چرخاندن ساده دستگاه خود ، عملیات مختلفی را انجام دهند.

جمع بندی برترین کتابخانه های اندروید

به زبان ساده ، کتابخانه های اندروید چیزی نیستند جز چارچوب های اندروید. مجموعه ای از پیاده سازی رفتار است که به زبان برنامه نویسی با یک رابط کاملاً مشخص نوشته شده است.. این کتابخانه ها می توانند به عنوان ابزاری برای توسعه هرگونه برنامه موبایل عمل کنند. در بالا ما به ادامه معرفی معرفی بهترین کتابخانه های اندروید پرداختیم ،که شما عزیزان پس از مطالعه میتوانید بهترین را برای طراحی اپلیکیشن مد نظر خود برگزینید.از اینکه همراه تاپایان همراه ما بودید سپاسگذاریم و خوشحال میشیم نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

مقالات مرتبط

شاید علاقمند به دیدن این مقالات نیز باشید
(آرشیو کامل)

انواع روش های تبلیغات در اینترنت انواع روش های تبلیغات در اینترنت مقالات برندینگ

پدیده تجارت

14 فروردین 1396

اصول تولید محتوا در شبکه های اجتماعی اصول تولید محتوا در شبکه های اجتماعی مقالات شبکه های اجتماعی

پدیده تجارت

14 اسفند 1395

معرفی و آموزش Node معرفی و آموزش Node مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

25 دی 1398

اهمیت شبکه های مجازی در تبلیغات آنلاین اهمیت شبکه های مجازی در تبلیغات آنلاین مقالات

پدیده تجارت

27 تیر 1397

مراحل طراحی یک فروشگاه اینترنتی موفق مراحل طراحی یک فروشگاه اینترنتی موفق مقالات طراحی وب سایت

پدیده تجارت

14 مهر 1398

اقتصاد دیجیتالی چیست و مزایای آن در کسب و کارهای آنلاین کدامند؟ اقتصاد دیجیتالی چیست و مزایای آن در کسب و کارهای آنلاین کدامند؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

18 فروردین 1397

آموزش مدیریت سرور لینوکس در اصفهان آموزش مدیریت سرور لینوکس در اصفهان مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

11 شهریور 1398

سئو صفحات دسته بندی (Category Pages ) سئو صفحات دسته بندی (Category Pages ) مقالات سئو

پدیده تجارت

24 اسفند 1400

تولید نرم افزاری شبیه اسنپ و تپسی تولید نرم افزاری شبیه اسنپ و تپسی مقالات موبایل

پدیده تجارت

20 آذر 1396

چرا ویدیو مارکتینگ ؟! چرا ویدیو مارکتینگ ؟! مقالات برندینگ

پدیده تجارت

16 اردیبهشت 1398

چگونه یک وبسایت فروشگاهی موفق داشته باشیم؟ چگونه یک وبسایت فروشگاهی موفق داشته باشیم؟ مقالات تجارت الکترونیک

پدیده تجارت

01 آبان 1396

بک لینک (Backlink) چیست؟ بک لینک (Backlink) چیست؟ مقالات سئو

پدیده تجارت

19 بهمن 1396

دیدگاه کاربران

0

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

ثبت نام «دوره دیجیتال مارکتینگ کمبو» آغاز شد !