دیجیتال مارکتینگ یک اصطلاح گسترده است که کلیه روشهای بازاریابی را که میتوانید برای تبلیغ محصولات یا خدمات در اینترنت استفاده کنید در بر میگیرد که شامل دستگاههای الکترونیکی مانند تلویزیون، تلفنهای همراه و بیلبوردهای الکترونیکی نیز هست. دیجیتال مارکتینگ امروزه به عنوان یکی از راههای مؤثر برای فروش محصولات و برند سازی شرکتهای بزرگ و کوچک در اینترنت شناخته میشود.
برای یادگیری بازاریابی دیجیتالی و استفاده از آن برای بهبود کیفیت حضور خود در تجارت آنلاین وجود دارد.
هر تجارت آنلاین نیاز دارد که در مورد بازاریابی دیجیتال دانش و اطلاعات کافی داشته باشد و اهداف و استراتژیهای خود را بر اساس آن انجام دهد. در این مقاله ما قصد داریم شما را با بازاریابی دیجیتال آشنا کنیم. روشی که با کمک آن میتوان پلههای ترقی را در هر کسب و کاری خیلی سریع طی کرد.
تفاوت اصلی بین بازاریابی دیجیتال و بازاریابی سنتی در این است که کمپینهای بازاریابی دیجیتال منحصراً از طریق رسانههای دیجیتال مانند (شبکههای اجتماعی، سایتها، گوشیهای موبایل) اجرا میشوند و این امر به بازاریابها امکان میدهد تا کنترل بیشتری بر روی ابزار و دادهها داشته باشند و اثربخشی یک کمپین را بتوانند خیلی بهتر از روش بازاریابی سنتی تحلیل و بررسی کنند.
تعریف دیجیتال مارکتینگ چیست؟
رسانههای دیجیتال مارکتینگ کدام اند؟
دیجیتال مارکتینگ رسانههای مختلفی را شامل میشود که برخی از این رسانهها به صورت آنلاین و برخی به صورت آفلاین کار بازاریابی اینترنتی را انجام میدهند. در ادامه به معرفی هر کدام از آنها میپردازیم. در ضمن تفاوت بین رسانههای بازاریابی آنلاین و آفلاین در این است که رسانههای دیجیتال مارکتینگ آنلاین تنها در اینترنت مستقر هستند در حالی که رسانههای دیجیتال مارکتینگ آفلاین دستگاههای دیجیتالی را شامل میشوند که حتی ممکن است به اینترنت وصل نباشند.
رسانههای دیجیتال مارکتینگ آنلاین
- **دیجیتال مارکتینگ از طریق وب سایت
- **از طریق بهینه سازی موتورهای جستجو
- **از طریق تبلیغات بر اساس کلیک
- **از طریق بازاریابی محتوا
- **از طریق بازاریابی ایمیلی
- **بازاریابی از طریق رسانههای اجتماعی
- **بازاریابی وابسته
- **بازاریابی ورودی از موتورهای جستجو
- **بازاریابی موبایلی
- **بازاریابی ویدیویی مانند یوتیوب یا آپارات
رسانههای دیجیتال مارکتینگ آفلاین
- **بازاریابی از طریق تلویزیون
- **بازاریابی پیامکی
- **بازاریابی رادیویی
- **بازاریابی از طریق بیلبورد
استراتژی دیجیتال مارکتینگ را تعریف کنید؟
شکی در این قضیه وجود ندارد که بخش بزرگی از استراتژیهای کسب و کار شما دیجیتال مارکتینگ باشد. تقریباً میتوان گفت میزان آنلاین بودن مشاغل مختلف و مصرف کنندگان به طور یکسان و مساوی است. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که همواره سرعت تحول و رشد شما در بخش بازاریابی اینترنتی به صورت رو به جلو نخواهد بود و مطمئناً در طول کار ممکن است افت کند بنابر این شما باید با استراتژی دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید تا با مشکلات پیش رو بهتر و راحتتر دسته و پنجه نرم کنید.
استراتژی دیجیتال مارکتینگ در واقع مجموعهای از اقداماتی است که به شما کمک میکند از طریق رسانههای بازاریابی آنلاین با یک استراتژی دقیق و منظم بتوانید به اهداف مورد نظر کسب و کار خود در دنیای بزرگ تجارت آنلاین برسید. شاید در نگاه اول واژه استراتژی کمی نگران کننده و ترسناک به نظر برسد اما به هیچ وجه این گونه نیست اگر بخواهیم به زبان ساده به تعریف استراتژی دیجیتال مارکتینگ بپردازیم باید خدمت شما عرض کنیم که در واقع یک استراتژی فقط یک برنامه عملی منسجم برای رسیدن به یک یا چند هدف مطلوب و مورد نظر شرکت یا کسب و کار شما است. برای مثال ممکن است شرکت شما در نظر داشته باشد که تولید امسال او 25% بیشتر از سال قبل باشد. بنابر این در اینجا با تعریف یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ منظم و منسجم میتوان به هدف مورد نظر دست یافت.
استراتژی های گوناگون دیجیتال مارکتینگ
بسته به مقیاس و اندازه تجارت آنلاین شما، استراتژی بازاریابی دیجیتال شما ممکن است شامل چندین استراتژی دیجیتالی – هر یک با اهداف متفاوت – و بخشهای گوناگون باشد. اما با پیروی از یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ خوب میتوانید برای رسیدن به هدف کسب و کار خود تمرکز بیشتری داشته باشید.
در استان اصفهان نیز شرکتهای زیادی هستند که میخواهند از طریق هزینه کم بتوانند علاوه بر این که محصولات خود را به دیگران معرفی کنند و به عنوان یک برند شناخته شوند در آمد بالایی هم میخواهند از این طریق داشته باشند. بنابر این دیجیتال مارکتینگ در اصفهان یکی از مهمترین روشها برای رسیدن کسب و کارهای بزرگ و کوچک به اهداف بزرگشان در بحث تجارت آنلاین است.
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است